Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun ailesi, ölüm haberlerini yalanladı

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde görevli Cemil Taşçıoğlu'nun koronavirüs semptomları gösterdiği için hastanede karantinaya alınmıştı. Taşçıoğlu, yayınladığı videoda ''kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu'' açıklamıştı. Türkiye'de koronavirüs pozitif tanısının konduğu ilk sağlık çalışanı olan Taşçıoğlu'nun sağlık durumu ise günden güne ağırlaştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Taşçıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini iddia etti. Söz konusu iddiaları Onur Taşçıoğlu yalanladı.

Koronavirüse ilk müdahale eden doktorlar arasında olan ve halen Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi gören, Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu’nun yaşamını yitirdiği iddia edildi.

TÜRKİYE’NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİNDE SEMBOL

Kendi sosyal hesabından, koronavirüsüne yakalandığını, çektiği video ile anlatan Cemil Taşçıoğlu, bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

OĞUL TAŞÇIOĞLU O HABERİ YALANLADI

Taşçıoğlu’nun öldüğü haberleri üzerine oğlu Onur Taşçıoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Şu an öyle bir şey yok!!!” dedi.

Profesörün bir tanıdığı da, ”Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'nun hayatını kaybettiği haberleri doğru değil. Yalnız durumu çok ciddi ve hiçbir uyarıya maalesef cevap vermiyor. Hoca direniyor.” diyerek hocanın ölüm haberini yalanladı.

SuperHaber ailesi olarak, değerli Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun koronavirüsü yeneceği inancıyla tüm Türkiye adına, ”Diren Cemil hocam,dualarımız seninle!” diyoruz.

Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun ailesi, ölüm haberlerini yalanladı

ÖĞRENCİLERİ DESTEK OLMUŞTU

İstanbul Tıp Fakülteli öğrenciler, Prof. Dr. Taşçıoğlu ile ailesine destek olmak amacıyla önceki gün sosyal medyadan destek mesajları yayınlamıştı.

 

Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun ailesi, ölüm haberlerini yalanladı ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Cemil Taşçıoğlu onur taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Suudi Arabistan'da düzenlenen bir müzik festivalinde Kabe'ye büyük saygısızlık!

Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Festivali'nde Kabe maketinin dekor olarak kullanılması büyük tepki çekti. Eski Diyanet İşleri Başkanı Görmez olayın fecaat olduğunu vurgulayarak, Suud ulemasının sessizliğini eleştirdi.