Dursun Özbek: "Mehmet Büyükekşi'nin listesinde Galatasaray'ın desteklediği birisi yok"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerine ilişkin, "Mehmet Büyükekşi'nin listesinde Galatasaray'ın desteklediği biri yok." ifadelerini kullandı. Özbek, "Kaotik bir ortamda seçime gidiyoruz, hayırlısı olsun." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan mali ve seçimli genel kurulunda başkanlık seçimi öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

TFF seçimlerine ilişkin Özbek, "İki tane aday var. Sayın Hacıosmanoğlu ve Büyükekşi aday. Servet beyin çekilmesi olayı kaotik hale getirdi. Galatasaray Spor Kulübü olarak Büyükekşi yönetiminin devam etmemesini istiyorduk. Yenilenme olur diye düşünüyorduk. Şu kadarını belirteyim, Mehmet Büyükekşi'nin listesinde Galatasaray'ın desteklediği biri yok. Faydalı bir şey çıkacak mı çıkmayacak mı emin değilim. Gereken çalışmaların yapılmadığını, gereken şekilde hazırlanılmadığını düşünüyorum. Kaotik bir ortamda seçime gidiyoruz, hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın transfer çalışmalarına ilişkin Özbek şunları söyledi, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Galatasaray için en faydalısını yapmaya çalışıyoruz. Transferler bittiği zaman zaten taraftarlarımız ona göre notunu verecek."

Dursun Özbek: "Mehmet Büyükekşi'nin listesinde Galatasaray'ın desteklediği birisi yok" ile ilgili etiketler Dursun Özbek Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.