Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya çok sert yanıt: "Kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye çalışan..."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün bir televizyon yayınında sarı kırmızılı kulüp hakkında ithamlarda bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi. Kulüpten yapılan açıklamada, TFF'de düzenlenen toplantıda alınan karar sebebiyle aynı şekilde karşılık verilmeyeceği belirtildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün gece Beyaz Tv'de sarı kırmızılı kulüp hakkında ithamlarda bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede tüm başkanlar olarak bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına bundan sonra yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olacağımıza dair bir karar aldık.

Kararımızdan daha 24 saat geçmeden bu toplantıda bulunan kulüplerden birinin yöneticisi bir televizyon programında yine aynı algılarla kulübümüzü hedef göstermeye çalışan açıklamalar yaptı. Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğu zamanlarda kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye, kaos yaratmaya çalışan, buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız.

Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya çok sert yanıt: "Kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye çalışan..." ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Minibüste üniversiteli 2 kıza cinsel saldırı; makyajlı sapık tutuklandı

Yalova'da üniversite ile KYK yurdu arasında yolcu taşıyan minibüste 2 kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf Yılmaz isimli şahıs tutuklandı. Şüphelinin makyajlı olarak minibüste yolculuk ettiği anlar, cep telefonu ile görüntülendi.