Dursun Özbek'ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: "İki tane başarısız başkan konuştu! Zengin yalı çocuğunun hadsizliği..."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün gece gerçekleşen Ali Koç - Aziz Yıldırım programında kendisi için söylenen sözlere yanıt verdi. Dursun Özbek, Ali Koç için "Zengin yalı çocuğunun hadsizliği" diye söze başlarken, Aziz Yıldırım için ise "Bana sinek ikili diyor ama kendisi destede yok" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün gece gerçekleşen Ali Koç - Aziz Yıldırım görüşmesinde kendisi için söylenen sözlere karşılık verdi. Dursun Özbek, Ali Koç ve Aziz Yıldırım hakkında çok sert konuştu.

İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

"Dünkü kongrede küfür kafir, nasıl saldırdıklarını gördünüz. Biz de kongre yaptık, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biri terk ediyor, biri kendi kendine konuşuyor. Dün bir televizyon programı oldu. Sporla ilgisi olmayan tartışmalar. Türk sporuna hiç fayda sağlamayan bir toplantı oldu. Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti. Çok dikkat etsin Galatasaraybaşkanının ismini ağzına alırken."

"Aziz Bey ikili, mikili bir şey söyledi ama kendisi destede yok!"

"Ali Bey haddini bilsin! Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, böyle hadsiz konuşmayı gerektirmez. Galatasaray Başkanı hakkında konuşurken, iki kez düşünsün! Sağda, solda sallamaya benzemez! Dikkat etsin!"

"İki tane başarısız başkan konuştu. Bu tavırlarla zaten başarılı olamazlar, mümkün değil. Galatasaray'ın başarılarını yaşamaya devam edecekler. Galatasaray'ın başarı silsilesi, ayarlarını bozdu."

"Bankalar Birliği'nden çıkmanın altyapısını hazırladık. Altı sene önce Bankalar Birliği'nden çıkma konusunu söyledim. Bazı arkadaşlar yeni idrak ediyor! Bu da Galatasaray'ın bakışını gösteriyor."

Dursun Özbek'ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a çok sert sözler: "İki tane başarısız başkan konuştu! Zengin yalı çocuğunun hadsizliği..." ile ilgili etiketler Dursun Özbek Galatasaray Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.