Duru Pakarda'ya göz yaşlarıyla veda: Vuran genç tutuklandı!

Edirne'de Duru Pakarda arkadaşı K.C.A.'nın silahından çıkan kurşunla göğsünden vurularak hayatını kaybetti. 15 yaşındaki talihsiz genç kız bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi…

Kan donduran olay önceki gece Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nun bahçesinde yaşandı. Okul bahçesinde oturan 5 kişilik arkadaş grubundan K.C.A., yanında getirdiği silahı çıkardı. K.C.A., tabancayı arkadaşlarına gösterip, oynamaya başladı.

Ancak bu sırada silah ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun, 15 yaşındaki Duru Pakarda'nın göğsüne isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Pakarda ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Duru'nun ortaokulu bitirdiği ve bu yıl lisede eğitimine devam edeceği öğrenildi. Polis, lise öğrencisi K.C.A.'yı gözaltına alırken, olay yerinde bulunanların da ifadesine başvurdu.

Duru Pakarda'ya göz yaşlarıyla veda: Vuran genç tutuklandı!

BABASI GÖZAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Duru Pakarda için bugün Talatpaşa Mahallesi'ndeki Hasan Sezai Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Namaza Pakarda'nın okul arkadaşlarıyla yakınları katıldı.

Duru'nun arkadaşları cenazede gözyaşlarına hakim olamadı. Cenazede Duru'nun babası Cem Pakarda ise ayakta durmakta zorlandı.

Duru Pakarda'ya göz yaşlarıyla veda: Vuran genç tutuklandı! - Resim : 2

KATİLİ TUTUKLANDI

Edirne'de, arkadaşını elindeki tabancanın kazara ateş alması sonucu öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Olay sonrası gözaltına alınan K.C.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen K.C.A, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Duru Pakarda'ya göz yaşlarıyla veda: Vuran genç tutuklandı! - Resim : 3

Duru Pakarda'ya göz yaşlarıyla veda: Vuran genç tutuklandı! ile ilgili etiketler Edirne cinayet silah
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.