Durukan Şekerleme kaç lot verir? Durukan halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Durukan Şekerleme, halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'Durukan Şekerleme halka arz' veya 'Durukan Şekerleme kaç lot verir' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Durukan Şekerleme kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Durukan Şekerleme halka arz detayları haberimizde...

Şekerleme sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Durukan Şekerleme, halka arz yoluyla yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı ile birlikte şirket, sermaye artırımı ve ortak satışı kapsamında hisselerini yatırımcılara sunacak. Peki, Durukan Şekerleme kaç lot verir? Durukan halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Durukan Şekerleme kaç lot verir? Durukan halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

DURUKAN ŞEKERLEME HALKA ARZ NE ZAMAN?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Durukan Şekerleme, yatırımcılar için talep toplamaya başlıyor. Şirket, 11-12 Eylül 2024 tarihlerinde halka arz edilecek. Hisse başına belirlenen sabit fiyat ise 17 TL olarak açıklandı.

Durukan Şekerleme, toplamda 42.500.000 TL nominal değerli paylarını halka sunacak. Bu miktarın 32.500.000 TL’lik kısmı sermaye artırımı, 10.000.000 TL’lik kısmı ise ortak satışı olacak. Halka arzın toplam büyüklüğü 722 milyon 500 bin TL'ye ulaşacak ve şirketin halka açıklık oranı %32,07 olacak.

DURUKAN ŞEKERLEME KAÇ LOT VERİR?

Yatırımcıların en çok merak ettiği sorulardan biri olan "Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir?" sorusu, katılım sayısına göre şu şekilde hesaplanıyor:

  • 300 Bin katılım: 142 Lot (2.414 TL)
  • 700 Bin katılım: 61 Lot (1.037 TL)
  • 1.1 Milyon katılım: 39 Lot (663 TL)
  • 1.5 Milyon katılım: 29 Lot (493 TL)
  • 1.9 Milyon katılım: 23 Lot (391 TL)
  • 2.3 Milyon katılım: 19 Lot (323 TL)
  • 2.7 Milyon katılım: 16 Lot (272 TL)
  • 3.1 Milyon katılım: 14 Lot (238 TL)

 

DURUKAN ŞEKERLEME KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Yatırımcıların önemli bir diğer sorusu ise Durukan Şekerleme’nin katılım endeksine uygun olup olmadığı. Şirket, katılım endeksine uygun olarak işlem görecek.

DURUKAN ŞEKERLEME HANGİ BANKALARDA İŞLEM GÖRECEK?

Durukan Şekerleme halka arzına birçok banka ve aracı kurum üzerinden katılım sağlanabilecek. İşlem yapılabilecek bazı bankalar şunlar: Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, TEB, QNB Finansbank, Denizbank, Kuveyt Türk ve Burgan Bank. Yatırımcılar, belirtilen tarihlerde saat 10:30 ile 13:00 arasında taleplerini iletebilecekler.

Durukan Şekerleme kaç lot verir? Durukan halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.