Ebru Polat evlenme teklifini neden kabul etmedi?

Ünlü şarkıcı Ebru Polat sevgilisinin iki gün uğraşarak hazırladığı evlilik teklifine 'hayır' cevabını verdiğini açıkladı. Şarkıcı kendisine evlenme teklifi yapan ünlü bir iş adamının, teklifine 'hayır' yanıtı verdiği iddia edilmişti. Herkes görkemli ve romantik evlenme tekfine neden hayır cevabını verdiğini merak ediyordu. Ebru Polat'tan şok bir açıklama geldi. Ebru Polat evlenme teklifini neden kabul etmedi? Detaylar haberimizde...

İki gün boyunca hazırlık yapan; 500 balon, 200 gül, ismine özel pastalar ve 1000 tane mumla evlilik teklifi yapan sevgilisine Ebru Polat'ın hayır yanıtını verdiği iddia ediliyordu. Vatandaşlar tarafından neden hayır cevabı verdiği merak ediliyor ve araştırılıyordu. Beklenen açıklamayı ise Polat yaptı. Peki Ebru Polat evlenme teklifini neden kabul etmedi? Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

POLAT

EVLENME TEKLİFİNİ NEDEN KABUL ETMEDİ?

500 balon, 200 gül ve 1000 tane mumla hazırlanan evlenme teklifine Ebru Polat, 'hayır' yanıtını verdi. Polat, evlenme teklifini reddetmesiyle ilgili açıklama yaptı.Ünlü şarkıcı şunları söyledi: "Başkasını seviyorum. Onun dönmesini bekliyorum. 2 aydır ayrıyız."

EBRU POLAT

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı.[3]Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için Üsküdar Üniversitesi psikoloji bölümünde master yapmaktadır. Uzman psikolog ve Akademisyen olmak istemektedir.

İlk albümü 2007 çıkışlı Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"’i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

2011'de "Dinle 2011" albümünü yayımladı. Albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısına yorumladı. Ayrıca albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" şarkılarının cover'larına yer verdi. Sonrasında aynı yıl içerisinde "Olanlar Oldu" single'ını sundu. 2012'de "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımladı. Sözlerini Aysel Gürel'in müziğini Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrar yorumladı. 2013 yılında ise "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'larını piyasaya sürdü. 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrar yorumlayan Ebru Polat, 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı. Albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onurr, Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkıları yer aldı.

ALBÜMLERİ

Çetin Ceviz (2007) DFM Productions
Çok Geç (2008) Seyhan Müzik
Kalp Ayazı (2009) Seyhan Müzik
Dinle 2011 (2011) Dokuz Sekiz Müzik
Olanlar Oldu (2011) Dokuz Sekiz Müzik
Kaçın Kurasıyım (2012) Musicom Müzik
Günaha Davet (2013) Musicom Müzik
Hediyem Olsun (2014) Musicom Müzik
Çilli Bom (2015) Musicom Müzik
9 Hit (2015) Seyhan Müzik
Dokun Bana (2016) Seyhan Müzik
Hava Çok Sıcak (2017) "Seyhan Müzik"

ROYAL AKADEMİ

The Royal Academy of Arts (Türkçe: Kraliyet Sanat Akademisi), Piccadilly, Londra'da bulunan bağımsız ve özel sanat enstitüsü. Önemli sanatçı/akademisyenler tarafından yönetilen akademinin amacı: Görsel sanatlardan haz almayı, takdir etmeyi ve yaratıcılığı; sergi, eğitim ve tartışma yoluyla desteklemektir.

Akademisyenlerin tamamı halen üreten ve meslektaşları tarafından seçilmiş ressamlar, heykeltıraşlar, nakkaşlar, grafikerler, teknik ressamlar ve mimarlardan oluşur. Yaklaşık 80 akademisyen ve az sayıda 75 yaş üzeri kıdemli akademisyen vardır. Akademide 60 civarı öğrenci 3 yıllık lisans üstü eğitim almaktadır. Akademi Birleşik Krallık'taki en eski sanat okulu, bu alanlarda lisans üstü eğitim veren tek kurumdur. Mezunlar arasında William Blake, JMW Turner, Edwin Landseer, JE Millais, John Hoyland, Sör Anthony Caro, Sandra Blow ve Cemil İpekçi gibi isimler bulunur.

ŞARKICI

Şarkıcı, sesini şarkı söylemek veya diğer enstrümanların da yer aldığı bir müzik eserine eşlik etmek için kullanan müzisyen. Şarkıcı terimi daha çok belli bir melodiyi söyleyen müzisyenler için kullanılırken vokalist terimi, insana özgü ancak melodik olmayan diğer sesleri de kompozisyon içinde kullanan müzisyenler için dile getirilir. Ağırlıklı olarak türkü seslendiren şarkıcılara türkücü denir.

Ana vokal terimi (veya sadece vokal) müzik eserinin önde yer alan, birincil vokalini seslendirenler için, arka vokal terimi ise ana vokale veya parçaya eşlik eden diğer müzisyenler için kullanılır.

GÜNÜN VİDEOSU

Özel jet faciası! Korkunç görüntü an be an kaydedildi! İniş sırasında böyle alev aldı!

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde inişe geçmek üzereyken alev alan özel jet kazası, bir can kaybına ve 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. İki çocuğun da bulunduğu uçakta yaşananlar, büyük bir faciayı gözler önüne serdi.