EDHO 189. bölüm izle!

EDHO 189. bölüm full izlenmek için yayında. 6 Nisan 2021 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan EDHO 189. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, EDHO 190. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EDHO 189. bölüm ile 6 Nisan Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın oynadığı EDHO dizisinin son bölümünde Hızır artık eşi Ceylan’a oyun oynayan ve onun sonunu hazırlayan Tuncay’ın izine ulaşmıştır. Ancak bunun için yeni bir plan yapmak durumundadır.

EDHO 189. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı EDHO dizisi 189. bölüm ile ATV ekranlarında izleyenleri ile buluştu.

Hızır sonunda eşi Ceylan’ın sonunu getiren Tuncay’ı yakalar. Tuncay’ın da bağlı olduğu şebekeyi çökertmek adına harekete geçen Hızır eşine yapılanı ödetmek adına gözünü iyice karartmıştır. Tuncay'ı sorgulaması için İlyas'a izin veren Hızır diğer taraftan da Bahar’ın kendisine olan yardımı sayesinde Yavuz’u kendi lehine döndürmüştür.

EDHO 189. bölüm izle!

Tuncay'ın yakalanmasıyla paniğe kapılan istihbarat İlhan'ın yaptığı hamle sonrasında açığa çıkmak üzeredir. İlhan yüzünden Tuncay'ı elinden kaçıracağını anlayan Hızır da yeni bir hamlenin peşine düşmüştür.

Ancak Çakırbeyli ailesinde sular bir türlü durulmaz. Üst üste yaşanılan kayıplar ile birbirlerine daha da kenetlenen ailenin içine bu kez kara kedi gibi giren Pınar’dır. Ömür ise Pınar'ın eşi İlyas'a karşı olan ilgisinin farkındadır.

EDHO 189. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da iğrenç olay! Pencereden bakan kız çocuğunu taciz eden şüpheli her yerde aranıyor

Bursa'da yaşlı bir sapık, evinin penceresinden sokağa bakan kız çocuğuna cinsel organını göstererek tacizde bulundu. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.