Edin Dzeko'dan tarihi istatistik! Robert Lewandowski'yi ikiye katladı ve dünyanın en iyisi oldu

Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, bu sezon çıktığı 8 resmi maçta 10 gole katkı sağladı. 8 gol 2 asiste imza atan Edin Dzeko, 36 yaş ve üstü oyuncularda uzak ara dünyanın en iyisi oldu ve Robert Lewandowski'yi ikiye katladı.

Fenerbahçe'de sezona müthiş bir başlangıç yapan Edin Dzeko, ilerlemiş yaşına rağmen gösterdiği performansla herkesin alkışını topluyor.

EDIN DZEKO'DAN TARİHİ İSTATİSTİK

Son olarak Bosna Hersek formasıyla Hollanda ağlarını havalandıran 38 yaşındaki futbolcu tarihi istatistiklerin altına imzasını atıyor.

10 GOLE KATKI

Edin Dzeko 2024-25 sezonunda Fenerbahçe ve Bosna formasıyla çıktığı 8 maçta 8 gol ve 2 asistle tam 10 gole katkı yaptı.

DÜNYANIN EN İYİSİ

Tecrübeli forvet bu performansıyla, 36 yaş ve üstü futbolcular içinde bu sezonun açık ara en skorer ismi olmayı başardı. 10 gole katkı veren Edin Dzeko'yu Barcelona ve Polonya'nın süper yıldızı Robert Lewandowski 5 gole katkı ile takip etti.  

Edin Dzeko'dan tarihi istatistik! Robert Lewandowski'yi ikiye katladı ve dünyanın en iyisi oldu ile ilgili etiketler Edin Dzeko Robert Lewandowski Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.