Edirne İYİ Parti'de İl başkanı, odasında ilçe başkanını 2 meclis üyesi ile feci şekilde dövdü

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, yanında bulunan Mehmet Akalın ve Tarık Aldeniz ile beraber, Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya'yı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Aldığı darbeler sonucunda vücudunda şişlikler oluşan Kaya hastaneye kaldırıldı.

Edirne, İYİ Parti İl Başkanlığı'nda yaşanan skandal dayak olayını konuşuyor.


İYİ PARTİ İL BİNASINA GÖRÜŞME BAHANESİ İLE ÇAĞIRILDI

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, İl Başkanı Ekrem Demir'in görüşme isteği üzerine, bugün öğle saatlerinde Sabuni Mahallesi'ndeki partisinin il başkanlığına gitti. İddialara göre; Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, İl Başkanı Ekrem Demir ve partinin üst kurul delegeleri olan Mehmet Akalın ve Tarık Aldeniz ile kendileriyle birlikte hareket etmediği gerekçesi ile tartışmaya başladı.

Edirne İYİ Parti'de İl başkanı, odasında ilçe başkanını 2 meclis üyesi ile feci şekilde dövdü

(Dövülen Edirne İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya hastanede tedavi altına alındı.)

İL BAŞKANI DEMİR İLÇE BAŞKANINI KAYA'YI DÖVDÜ

Kaya buradaki sözlü tartışma sırasında, il başkanı Demir ile Mehmet Akalın ve Tarık Aldeniz tarafından feci şekilde dövüldü. Aldığı darbelerle yaralanan Kaya, çağırılan ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edirne İYİ Parti'de İl başkanı, odasında ilçe başkanını 2 meclis üyesi ile feci şekilde dövdü - Resim : 2

(Edirne İl Başkanı Ekrem Demir polis tarafından gözaltına alındı.)

İYİ PARTİ İL BAŞKANI DEMİR POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir ve yanında bulunan diğer iki partili tarafından dövülen Kaya,hastanede polis verdiği ifadede, kendisini darp edenlerden şikayetçi oldu. Kaya'nın şikayeti üzerine, İl Başkanı Ekrem Demir, polis tarafından gözaltına alındı. Ekrem Demir’in Selimiye Polis Merkezi'ndeki ifade işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Edirne İYİ Parti'de İl başkanı, odasında ilçe başkanını 2 meclis üyesi ile feci şekilde dövdü - Resim : 3

(İddiaya göre, Merkez İlçe Başkanı'na ilk yumruğu Tarık Aldeniz vurdu.)

EDİRNE BELEDİYESİ MECLİSİ İYİ PARTİ GRUP BAŞKANI KAYA'YI ZİYARET ETTİ

Bu arada, İYİ Parti Edirne Belediye Meclis Grup Başkanı Necamettin Attay, Zafer Kaya'yı hastanede ziyaret etti.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Attay, Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya ile yönetiminden bazı partililerin görüşmek üzere il başkanlığına çağırıldığını belirterek, Zafer Kaya'nın içeriye girmesiyle yanındaki partililerin alınmadan kapının kapatıldığını söyledi.

Necamettin Attay, "Kapının kapatılmasının ardından Tarık Aldeniz, Zafer başkana ilk vuran kişi, arkasından Ekrem Demir. Daha sonra ambulans çağırılmış" dedi. İl Başkanı Demir ile Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya arasında bir husumet olduğunu sanmadığını söyleyen Necamettin Attay, olayın siyasi tartışmadan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi. Attay, durumun İYİ Parti Genel Merkezi'ne bildirildiğini de ilave etti.

Edirne İYİ Parti'de İl başkanı, odasında ilçe başkanını 2 meclis üyesi ile feci şekilde dövdü - Resim : 4

(Mehmet Akalın)

İYİ PARTİLİ ÜYELER SALDIRIYI KINADI

Öte yandan, İYİ Parti Edirne Belediye Meclis üyeleri Duygu Şener, Ergun Dönmez ve Necamettin Attay sosyal medya hesaplarından ortak açıklama yaparak olayı kınadı.

Açıklamada, "Merkez ilçe başkanımıza parti binasında pusu kurarak alçakça saldıran adamlıktan ve insanlıktan nasibini almamış bir İYİ Parti’li olarak sıfatlarını yazmaktan utandığım Mehmet Akalın, Ekrem Demir ve Tarık Aldeniz; sizleri şiddetle kınıyoruz, yazıklar olsun" diye paylaşımda bulundular.

Edirne İYİ Parti'de İl başkanı, odasında ilçe başkanını 2 meclis üyesi ile feci şekilde dövdü ile ilgili etiketler Edirne İYİ Parti Ekrem Demir Zafer Kaya mehmet akalın Tarık Aldeniz Necamettin Attay
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.