Edis'in annesinden boşanma açıklaması: "Her şey planladığımız gibi gitmiyor"

Edis'in annesi, boşanma süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, her şeyin planlandığı gibi gitmediğini ifade etti. Ünlü şarkıcının annesi, yaşadığı zorluklara rağmen bu süreçte güçlü kalmaya çalıştığını belirtti. Bu açıklama, boşanma sürecinde yaşanan duygusal dalgalanmaları yansıtıyor ve planlanan her şeyin her zaman beklenildiği gibi sonuçlanmadığını gözler önüne seriyor.

Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Edis, zor günler geçiriyor.

Edis'in annesi Sevil Görgülü, eşi Ayhan Görgülü ile 40 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı.

Edis'in annesinden boşanma açıklaması: "Her şey planladığımız gibi gitmiyor"

"HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN" NOTU YAYINLADI

Eşiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşan Sevil Görgülü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili arkadaşlarım ve değerli takipçilerim, hayatta her şey planladığımız gibi olmuyor ve bazen önemli kararlar almak zorunda kalıyoruz. Ayhan Görgülü ile olan 40 yıllık evliliğimizi anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Herkesin yolu açık olsun."

Edis'in annesinden boşanma açıklaması: "Her şey planladığımız gibi gitmiyor" ile ilgili etiketler Edis
GÜNÜN VİDEOSU

Kemal Çağlar Temel cinayetinde tetikçi dahil 17 şüpheli tutuklandı

Üsküdar'da suikast sonucu öldürülen iş insanı Kemal Çağlar Temel soruşturmasın tetikçi dahil yakalanarak adliyeye sevk edilen 17 şüpheli tutuklandı.