Ege yanarken Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü eğlencede

Türkiye dört bir yanında başlayan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Ege'de çıkan büyük orman yangınına bütün gece müdahale devam ederken, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün eğlenceden ödün vermediği görüntülendi. Marmaris, 3 yıl önce büyük bir yangın felaketi yaşamış, 8 gün süren yangında 9 bin hektar ormanlık alan yanmıştı. Böyle bir felaket yaşayan ilçenin belediye başkanının komşu il ve ilçeler yanarken eğlencede olması dikkat çekti. İşte detaylar...

SuperHaber/Özel

Türkiye dört bir yanında başlayan orman yangınlarıyla mücadele ediyor.

Ege yanarken Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü eğlencede

Ülke genelinde çıkan orman ve kırsal yangınlarına havadan ve karadan müdahale sürüyor.  Şuanadar 3 bin 583 kişi güvenli alanlara tahliye edililirken, İzmir, Aydın, Bolu, Muğla ve Manisa'daki söndürme  çalışmalarına 90 hava aracı 4 bin 717 personel ve 1218 araç katıldı.

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ EĞLENCEDE

Ege'de çıkan büyük orman yangınlarına müdahale devam ederken, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü bir arkadaşının doğum gününde eğlendiği anlar ortaya çıktı. 

O anları "Şamata Plus" isimli magazin dergisi Genel Yayın Yönetmeni Seycan Akman sosyal medya hesabında paylaştı.

Marmaris, 3 yıl önce büyük bir yangın felaketi yaşamış, 8 gün süren yangında 9 bin hektar ormanlık alan yanmıştı. Böyle bir felaket yaşayan ilçenin belediye başkanının komşu il ve ilçeler yanarken eğlencede olması dikkat çekti.

Ege yanarken Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü eğlencede - Resim : 2

 

 

 
Ege yanarken Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü eğlencede ile ilgili etiketler Orman Yangını Marmaris
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.