Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Magazin gündeminin gözde isimlerinden biri haline gelen Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'de yayınlanan "Aşk Adası" programında kazanmasıyla ve Arda Güler ile tekrar gündeme geldi. Bu gelişmelerin ardından bir çok kişi 'Ekin Su Cülcüloğlu kim?' veya 'Ekin Su Cülcüloğlu kaç yaşında?' gibii soruları araştırıyor. Peki, Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Ekin Su Cülcüloğlu'nun hayatı hakkında merak edilenler...

Son dönemin popüler isimlerinden biri haline gelen Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'de yayınlanan "Aşk Adası" programındaki başarısıyla ve Arda Güler ile olan ilişkisiyle tekrar gündeme geldi. Bu gelişmelerin ardından, birçok kişi Ekin Su Cülcüloğlu'nun kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve hayatı hakkında detaylı bilgi arayışına girdi. Peki, Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

EKİN SU CÜLCÜOĞLU KİMDİR?

Ekin Su Cülcüloğlu, 1996 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesi, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olan Cülcüloğlu, 1.77 cm boyundadır.

2017 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ancak dereceye giremeyen Ekin Su, modellik yaparak kariyerine adım attı. Kuzey Yıldızı dizisinde boy göstererek oyunculuk kariyerine başlayan Cülcüloğlu, son olarak İngiltere'nin popüler programı "Aşk Adası"nda yer aldı ve burada büyük bir çıkış yakaladı.

Ekin Su, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde ilk kez kamera karşısına çıktı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra birçok defilede model olarak da yer aldı. Ayrıca, Benimle Söyle yarışmasında jüri üyeliği yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Ekin Su Cülcüloğlu'nun, "Aşk Adası" programındaki performansı ve özel hayatı magazin gündeminde sıkça yer alıyor.

Ekin Su Cülcüloğlu'nun hayatı ve kariyerine dair tüm detaylar merak edilmeye devam ediyor. Gelişmeleri ve yeni projelerini yakından takip edeceğiz.

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.