Ekonomik Fiyata Villa Kiralama

Son zamanlarda alternatif ve popüler bir tatil şekli olan Kiralık Villada Tatil sistemi, Aile ve arkadaş grupları gibi kalabalık temalı tatil seçeneklerinde ilk sırada yer almakta.

Villa kiralama sektöründe Kişi başı maliyetlerin diğer tatil seçeneklerine göre daha düşük olması bu sistemi daha da cazip hale getiriyor.

Sektörde 13 yıldır hizmet veren Kiralikvilladatatil.com'un Kurucusu Erdal OKURGAN, lüks dizayn edilen bu kiralık villa seçenekleri ile hizmet vermekte aileniz arkadaşlarınız sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçebileceğiniz bu havuzlu villalar sizlere değerli insanlarla değerli vakit geçirmenize yardımcı oluyor. Çok uygun fiyatlara sahip olan bu villaların sezona göre geceliği 900 TL den başlamakta, kalabalık aile ve arkadaş gruplarınızın yanı sıra sevdiklerinizle beraber güzel vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunmaktadır.

Bu devasa proje bir çok insanı utlu ederken aynı zamanda ülkemiz içinde oldukça verimlidir ekonomi ve turizm açısından oldukça faydalı olan kiralık villalar hem yerle hem ‘de yabancı müşteriler için oldukça fazla avantaj sağlamaktadır yeni yeni popüler olmasına rağmen her geçen gün büyüyen bu sektör son günlerde patlama yaşadı ve devasa bir hacme ulaştı.

Erdal Okurgan, bu sektör ile ilgili açıklamalarına şöyle devam etti;  “Villaların fiyatları kapasite, konum, özellikleri ve ne kadar lüks olduğu durumlarına göre belirlenmektedir. 2 kişiden 14 kişiye kadar kapasiteli villalarımız mevcuttur ve bunların fiyatları belirlenirken sezonluk değişime bağlı olarak villa başı tek bir kiralama fiyatı belirlenir. Yani kapasitesi 14 kişilik bir villaya, 5 kişi gelseniz de fiyat değişmeyecektir.  Bundan dolayı kalabalık tatillerde fiyatlandırma kişi başı olarak hesaplandığında, bu özel havuzlu lüks villada neredeyse pansiyon fiyatına tatil yapılmış olacaktır” dedi.

Bazı açıklamalara göre Kiralikvilladatatil.com ‘da en çok tercih edilen villa çeşitlerinin 2 kişilik balayı villaları kimsenin sizi göremeyeceği rahat bir şekilde hareket edebileceğiniz muhafazakar villa seçenekleri ve kalabalık arkadaş gurupları ile 8-14 kişinin rahatlıkla yaşayabildiği büyük villalar

şikayetvar gibi platformlarda oluşturulan sorunların kaynağı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundular bu tarz platformlarda oluşturulan şikayetler misafirlerin sözleşmelerini okuması veya anlamaması halinde bir çok soru ortaya çıkıyor şikâyetlerin çok büyük bir kısmı bunlardan kaynaklı.

Yönetici ekipten şalterlerle ilgili açıklama şu şekilde; “Villa kiralama sektörü çok katı şartlara haiz bir sektördür. Çünkü villalar genellikle haftalık periyodlar ile kiralandığından, turizm sezonu içinde maksimum 10 ila 14 haftalık müşteri kapasitesine sahiptir. Oteller gibi yüzlerce odadan oluşmamaktadır. Bu rezervasyonların büyük bir çoğunluğu da sezon öncesi takvim sistemine dayalı olarak arka arkaya gelecek şekilde ayarlanır. Dolayısı ile konukların villaya gelmemesi durumunda o haftanın boş kalma ihtimali doğacağından gelmediği haftanın ücretinin müşteriye yansıması olası bir ihtimaldir. Bundan dolayı villa kiralayacak kişilerin sözleşme maddeleri çok iyi okuması ve anlamadıkları noktada mutlaka firmadan destek almaları gerekmektedir. Müşteriler ile en çok ihtilaf yaşanan durum budur. ” şeklinde açıklandı.

Ekonomik Fiyata Villa Kiralama ile ilgili etiketler Villa
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.