Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Verilecek mi?

Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Maltepe'de 1089 sandıktaki yeniden sayım işlemi bitti ve birleştirme tutanakları İl Seçim Kuruluna gönderildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mazbatasını aldı. Peki Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Detaylar haberimizde...

Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? İstanbul Maltepe'de tüm oyların yeniden sayım işlemi tamamlandı ve ilçede sandık birleştirme tutanakları da tamamlandı. Tutanaklar ise İstanbul İl Seçim Kurulu’na gönderildi.Şimdi merak edilen soru Ekrem İmamoğlu mazbata alıp almayacağı oldu. Peki Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Verilecek mi?

İstanbul Maltepe'de 1089 sandıktaki tüm oyların yeniden sayım işlemi bitti.

Sayım işleminin sona ermesinden sonra ilçede sandık birleştirme tutanakları da tamamlandı.Birleştirilen ıslak imzalı tutanaklar İstanbul İl Seçim Kurulu’na gönderildi.

İstanbul İl Seçim Kurulu da İstanbul seçimlerinin kesin rakamlarını açıklayacak. Sonuçlar YSK'nın veri tabanına işlenecek. Buradan gelecek sonuçlarla İstanbul'daki gayri resmi sonuçlar netleşecek.

Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Verilecek mi? - Resim : 2

Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Verilecek mi? - Resim : 3

OLAĞANÜSTÜ İTİRAZ

İstanbul seçimlerinin iptali ve yenilenmesi için dün YSK'ya başvuruda bulunan AK Parti, İstanbul İl Seçim Kurulu'na da, olağanüstü itiraz sonuçlanana kadar, İmamoğlu'na mazbata verilmemesi için talep de bulunmuştu.

MAZBATA VERİLMESİN TALEBİ

Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi önde bitiren Ekrem İmamoğlu'a mazbata verilip verilmemesiyle ilgili kararı da İstanbul İl Seçim Kurulu verecek.

Maltepe'de 1089 sandıkta yeniden oy sayım işlemi yapılmıştı. 2 Nisan’da başlayan süreç, dün gece yarısı sona ermişti.

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu, 1970 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesi Cevizli köyünde dünyaya geldi. Trabzon Lisesi'nde aldığı eğitimin ardından İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

1992 yılında inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü'nde yöneticilik yaptı.

2009'da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü'nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir.

Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991'den bu yana Beylikdüzü'nde yaşıyor.

18 Aralık tarihinde yerel seçimler için CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Ekrem İmamoğlu mazbata aldı mı? Verilecek mi? ile ilgili etiketler YSK Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Çaykur Rizespor taraftarları, Alanyaspor maçının ardından takımlarını saha kenarında sorguya çekti!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Çaykur Rizespor, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası Mavi-Yeşilliler'in, taraftarları takımın kötü gidişatından dolayı oyunculara tepkilerine dile getirdiler.