"Elin Arap'ı öldü diye ben neden yas tutuyorum?" demişti... O kadın tutuklandı!

Tüylü Mikrofon adlı hesabın yaptığı sokak röportajında "Elin Arap'ı öldü diye ben neden yas tutuyorum?" sözleriyle gündem olan kadının tutuklandığı öğrenildi.

BTK tarafından erişim engeli getirilen Instagram, Türkiye'nin şartlarını kabul etmesinin ardından 10 Ağustos’ta saat 21.30 itibarıyla kullanıma açıldı.

Tüylü Mikrofon adlı hesabın yaptığı sokak röportajında Instagram'a getirilen erişim yasağı ile ilgili "21. yüzyılın göbeğinde parlamenter sistemden çıkıp koca ülkeyi tek bir adama verirsek o da babasının ahırı gibi kullanır. Elin Arap’ı öldü diye ben neden yas tutuyorum? Utanmasa 40’ını da biz çıkartacağız." diyen kadının tutuklandığı öğrenildi. 

"Elin Arap'ı öldü diye ben neden yas tutuyorum?" demişti... O kadın tutuklandı! ile ilgili etiketler Instagram röportaj

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Ekrem İmamoğlu Edanur Gezer'i unuttu, sadece Narin Güran'ı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Narin Güran cinayeti hakkında ilk kez konuştu, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası geçtiğimiz aylarda İBB'ye ait bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer akıllara geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Başkan İmamoğlu'nun Edanur Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.