Elon Musk'ın 12. çocuğu doğdu: Neuralink Yöneticisi Shivon Zilis'ten bir çocuk daha

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın 12. çocuğu dünyaya geldi. Bu haber, Bloomberg'de yer alan bir habere göre duyuruldu. İşte haberin detayları...

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın 12. çocuğu dünyaya geldi. Bebeğin annesi, Neuralink'te yönetici olarak çalışan Shivon Zilis. Zilis, daha önce Musk'tan ikiz bebek sahibi olmuştu. Bu yeni bebek ile birlikte Musk'ın çocuk sayısı 12'ye yükseldi.

MUSK'UN DİĞER ÇOCUKLARININ ANNELERİ KİM?

İlk eşi Justine Wilson'dan beş çocuğu var: Griffin, Xavier, Damian, Exa Dark Sideræl Musk ve Nevada Alexander Musk (Nevada 10 haftalıkken hayatını kaybetti).

İkinci eşi Grimes'dan da iki çocuğu var: X Æa-12 ve Exa Dark Sideræl Musk.
Musk'ın çok sayıda çocuğu olması, kamuoyunda ve medyada birçok tartışmaya yol açtı. Bazıları Musk'ın ebeveynlik sorumluluklarını nasıl yerine getirebileceğini sorgularken, kimileri de onun büyük bir aileye sahip olmasını takdir ediyor.

ÇOCUKLARI HAKKINDA KONUŞMAYI SEVMİYOR

Musk, çocukları hakkında fazla konuşmamayı tercih ediyor. Ancak, geçmişte onlarla gurur duyduğunu ve onları mutlu etmek için elinden geleni yaptığını söylemişti. Bu yeni bebeğin Musk'ın hayatını ve işlerini nasıl etkileyeceği ise henüz belli değil.

Elon Musk'ın 12. çocuğu doğdu: Neuralink Yöneticisi Shivon Zilis'ten bir çocuk daha ile ilgili etiketler Elon Musk Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.