Emanet 134. bölüm fragmanı izle!

Emanet 134. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan ve oldukça ilgiyle izlenen Emanet 10 Mart akşamı yine dopdoluydu. Kendisine karşı kurulan tuzaklara düşüp düşmeyeceği merak edilen Seher'in çaresizliği çok konuşulacak. Peki, Emanet 134. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11 Mart 2021 Emanet 134. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin bu akşam yayınlanan yeni son bölümü sonrası harekete geçti. Kanal 7'nin en çok takip edilen ve reyting sonuçlarıyla da yüz güldüren dizisi Emanet bu akşam 133. son bölümü ile ekrandaydı.

Emanet dizisinde Seher'e karşı kurulan tuzaklar sonrası Seher'in çaresizliğini görüyoruz. Artık dayanacak gücü kalmayan Seher'in neler yapacağı ise dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak.

Emanet 11 Mart Perşembe 134.bölüm fragmanı izle!

Karamel yapım imzasını taşıyan ve hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet sürükleyici öyküsü ile bu akşam da izleyicisinin karşısında olacak.

EMANET 134. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 134. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 134. bölüm fragmanı emanet 11 mart yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.