Emanet 154. bölüm fragmanı | 8 Nisan 2021 Perşembe

Emanet 154. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 7 Nisan 2021 Çarşamba akşamı 153. bölümü ile Kanal 7 ekranına gelen Emanet dizisinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Seher bu akşamki bölümde Yaman'ın Yusuf'u elinden alacağını düşünerek paniğe kapılır. Peki Emanet 154. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarında 7 Nisan akşamı 153. son bölümü ile yayınlanan Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun başrolünde yer aldığı Emanet dizisi her akşam izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin tüm kişiler kategorsinde yaşadığı düşüş dikkat çekse de reytinglerde bir kısım ana akım medya dizilerinden daha iyi bir seviyede olduğunu söylenebilir. Hikayesi ile hafta içi her akşam izleyicisini ekran başına kilitleyen Emanet 8 Nisan 154. yeni bölüm fragmanında neler var?

Emanet 7 Nisan Çarşamba akşamı Kanal 7 ekranlarında yeni bölüm ile yayınlanacak. Seher'in Yusuf'u kaybetme korkusu yeni bölümde işlenecek bir konu. Yaman'ın planları karşısında paniğe kapıılan ve ne yapacağını şaşıran Seher'in bilmediği şeyler vardır. Yaman planlarının bambaşka olduğunu öğrenince ne yapacaktır?

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği dizi hafta içi her akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Emanet 8 Nisan Perşembe 154. bölüm fragmanı izle!

EMANET 154. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet 154. bölüm fragmanı | 8 Nisan 2021 Perşembe ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 154. bölüm fragmanı emanet 8 nisan yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da iğrenç olay! Pencereden bakan kız çocuğunu taciz eden şüpheli her yerde aranıyor

Bursa'da yaşlı bir sapık, evinin penceresinden sokağa bakan kız çocuğuna cinsel organını göstererek tacizde bulundu. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.