Emiliano Sala kimdir?

Emiliano Sala kimdir? Yaşanan son dakika gelişmesiyle bir dönem Galatasaray'ın da gündemine gelen Emiliano Sala, Cardiff'e giden uçaktayken, uçak birden bire radardan çıktı. Büyük yankı uyandıran ve tüm spor camiasını korkutan bu gelişmenin ardından internette birçok araştırma başlatıldı. Emiliano Sala kimdir, öldü mü, uçağı mı düştü, Emiliano Sala kaç yaşında, hangi takımda oynuyor, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu inceledik ve Son dakika Emiliano Sala haberlerini ekledik!

Emiliano Sala kimdir? Bir dönem Galatasaray'ın da transfer etmek istediği golcü futbolcu yeni takımı Cardiff'e giderken uçağı birden bire radardan kayboldu. Akıllara Emiliano Sala'nın uçağı düştü mü, Emiliano Sala öldü mü sorularını getiren bu gelişme spor camiasında büyük bir üzüntü ve korkuya yol açtı. Peki Emiliano Sala kimdir, öldü mü, uçağı mı düştü, Emiliano Sala hangi takımda oynuyor, kaç yaşında, nereli? İşte tüm detaylar ve son dakika Emiliano Sala haberleri...

Emiliano Sala kimdir?

EMİLİANO SALA'NIN UÇAĞI MI DÜŞTÜ, ÖLDÜ MÜ?

Fransa Ligi ekiplerinden Nantes'tan Premier Lig ekibi Cardiff'e transfer olan futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçak Manş Denizi üzerinde kayboldu.

Uçakta Sala dışında iki kişinin daha bulunduğu belirtildi.

Ara kurtarma çalışmalarına 2 helikopter ve bir geminin katıldığı ancak uçaktan iz bulunamadığı belirtildi.

Yerel saatle dün akşam 19.15'te Fransa'dan kalkan uçakla bağlantının kesilmesi üzerine 20.23'te arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı, ancak hava ve deniz koşullarının zorlaşması üzerine çalışmalara gece 02.00'da son verildiği ifade edildi.

28 yaşındaki Arjantinli golcü, Cardiff City'e 20 millyon euroya transfer olarak kulüp rekoru kırmıştı. Yıldız futbolcu, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda eski takım arkadaşlarıyla fotoğrafını 'Hoşçakalın' notuyla paylaşmıştı.

EMİLİANO SALA KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Emiliano Raul Sala (d. 31 Ekim 1990), Nantes takımında forvet pozisyonunda görev yapan Arjantinli futbolcudur.

Profesyonel kariyerine 2012 yılında Bordeaux kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Orléans, Niort, Caen ve Nantes kulüplerinde oynadı.

Cardiff City Kulübü, 28 yaşındaki Sala ile 2022 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Transferin, kulübün bonservis rekoru kırılarak gerçekleştirildiği açıklandı.

İngiltere basınında, Cardiff City'nin Sala'nın transferi için 15 milyon sterlin ödeyeceği öne sürüldü.

Bu sezon Nantes formasıyla 21 resmi maça çıkan Sala, 13 gol attı.

MANŞ DENİZİ NEREDE?

Manş Denizi Atlas Okyanusunun, İngiltere ile Fransa'yı birbirinden ayıran kolu. Giderek daralması yüzünden elbise kolu manasına gelen Fransızca “le Manche” adı verilmiştir. Genişliği batıda 180 km iken, doğuda 33,7 km'ye düşer. Doğusundaki Dover Boğazı ile Kuzey Denizine açılan Manş, 89.900 km2lik yüzölçümüne sahiptir. Ortalama derinliği 45-120 km arasında değişir.

Emiliano Sala kimdir? ile ilgili etiketler Son dakika Fransa İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

İsrailli Ofer Levi'den Netanyahu'ya hadsiz çağrı: Türkiye'ye atom bombası atın

İsrailli şarkıcı Ofer Levi paylaştığı bir videoda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya seslendi. Levi Türkiye, İran ve Yemen'e atom bombası atma çağrısında bulundu. Türkiye'yi "İsrail düşmanı" olarak nitelendirdiği ülkelere nefret kusan Levi, bu ülkeleri yok etme hayalini Tevrat'a bağladı.