Endişe giderek büyüyor! NATO, "Gerilim azalmadı" diyerek duyurdu: Yeni bir saldırı mümkün!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yaptığı açıklamada, "NATO-Rusya ilişkilerini görüşmeye hazırız ancak temel prensiplerden ödün vermeyeceğiz. Ukrayna için temkinli iyimserlik gerekiyor. Sahada gerilimin azaldığına dair işaretler görmedik hala yeni bir saldırı mümkün" açıklamasında bulundu.

Rusya-Ukrayna gerimini tırmanarak devam ediyor. 

Rusya öğlen saatlerinde bazı askeri birliklerin tatbikatının bittiğini ifade ederek, birliklerin üslere geri döndüğünü ifade etmişti.

RUSYA: SAVAŞ İDDİALARI BATI'NIN MANİPÜLASYONU

Her daim tatbikat yaptıklarının altını çizen Rusya Savunma Bakanlığı savaş iddialarının Batı'nın manipülasyonu olduğunu söylemişti.

 

NATO: SAHADA GERİLİMİN AZALDIĞINA DAİR İŞARETLER GÖRMEDİK

NATO Genel Sekreteri Jess Stoltenberg ise bir basın toplantısında konuşarak söz konusu açıklamaya karşın "NATO-Rusya ilişkilerini görüşmeye hazırız ancak temel prensiplerden ödün vermeyeceğiz. Ukrayna için temkinli iyimserlik gerekiyor. Sahada gerilimin azaldığına dair işaretler görmedik hala yeni bir saldırı mümkün" ifadelerine yer verdi.

Endişe giderek büyüyor! NATO, "Gerilim azalmadı" diyerek duyurdu: Yeni bir saldırı mümkün! ile ilgili etiketler NATO Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde ilginç hareket!

Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde karşılaşan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin, birbirlerini coşkuyla kucaklayarak havaya kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki topladı.