Enes Kanter Fethullah Gülen için başsağlığı mesajı yayınladı mı? Ne dedi?

Örgütün en ünlü isimlerinden biri, Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter'in sessizliği hayli ilginç. Zaman zaman çektiği videolarla gündeme gelen Enes Kanter'in, Gülen'in ölümünün ardından vereceği mesaj sosyal medyada merak konusu oldu.

Enes Kanter Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin sosyal medya üzerinden henüz herhangi bir mesaj yayınlamadı. Gülen'in vefatıyla ilgili olarak sosyal medyada özellikle FETÖ'ye yakın isimler, ilginç mesajlar paylaştı. Basketbolcu Kanter'in sessiz kalmasıysa dikkat çekti.

Gülen'in ölüm haberi, onun yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından doğrulanmış ve sosyal medya üzerinden "Fetullah Gülen ruhunun ufkuna yürüdü. Allah rahmet eylesin." şeklinde bir mesaj paylaşılmıştır.

Enes Kanter’in bu konuda herhangi bir açıklama yapmaması, onun FETÖ ile olan ilişkileri hakkında spekülasyonlara yol açabilir mi?

Kanter’in geçmişteki duruşu ve FETÖ ile olan bağlantıları göz önünde bulundurulduğunda, bu sessizlik, hem kişisel hem de örgütsel dinamikler açısından önemli bir konu olarak değerlendirilmektedir. Örgüt içindeki tartışmalar ve liderlik mücadelesi de göz önüne alındığında, Kanter’in sessizliği daha fazla merak uyandırıyor.

Enes Kanter Fethullah Gülen için başsağlığı mesajı yayınladı mı? Ne dedi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD Başkan Adayı Donald Trump McDonald's restoranında patates sattı

ABD başkan adayı milyarder Donald Trump, "kalesi" olarak görülen Pensilvanya eyaletindeki seçim çalışmalarında bir McDonald's şubesine uğrayıp müşterilere patates kızarması sattı. Trump, gençlik yıllarında bu işi yaptığını söyleyen Demokrat rakibi Kamala Harris'e inanmadığını belirtmişti.