Enes Kanter kendine yeni baba arıyor

Yıllar önce ailesi tarafından FETÖ'ye desteği nedeniyle evlatlıktan reddedilince bir anda "Enes Gülen" olan eski basketbolcuyu zor günler bekliyor.

Yıllar önce evlatlıktan reddedildiğinde artık adım “Enes Gülen” diyen eski basketbolcu Enes Kanter yine gündemde. FETÖ liderinin ölümünden sonra Kanter’in yeni babasının kim olacağı, kime ‘baba’ diyeceği merak konusu oldu.

Muhtemelen ‘baba’ diyeceği kişiyi öğrenmek için Enes Kanter de FETÖ’de yeni elebaşının kim olacağını merak ediyor.

Enes Kanter’in yeni FETÖ elebaşıyla da sıcak ilişkileri olur mu, onu babası gibi sever mi bunlar şu an için yanıt bekleyen sorular.

Enes Kanter'e kendine yeni bir baba arıyor?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle örgüt içinde liderlik mücadelesi başlarken, eski basketbolcu Enes Kanter'in durumu da merak konusu oldu. Yıllar önce ailesi tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra "Artık adım Enes Gülen" diyen Kanter, şimdi yeni bir "manevi baba" arayışında gibi görünüyor.

Enes Kanter kendine yeni baba arıyor

Enes Kanter, FETÖ yapılanmasında önemli bir figür haline gelmişti. Gülen'i "manevi babası" olarak nitelendiren Kanter, örgütün propagandasını yapmaktan çekinmiyordu. Gülen'in ölümünün ardından yaptığı duygusal paylaşım, onun örgüt içindeki konumunu koruma çabasının bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

Yeni Lider Arayışı ve Kanter

FETÖ'nün yeni liderinin kim olacağı belirsizliğini korurken, Kanter'in bu süreçteki rolü merak ediliyor. Örgüt içinde yaşanan güç mücadelesinde Kanter'in kime yakın duracağı, kimi "yeni babası" olarak benimseyeceği henüz netlik kazanmadı.

Enes Kanter'in, örgütün yeni lideriyle de sıcak ilişkiler kurup kuramayacağı, onu "babası gibi" sevip sevemeyeceği şu an için yanıt bekleyen sorular arasında. Kanter'in geçmişteki açıklamaları ve davranışları göz önüne alındığında, örgüt içindeki konumunu korumak için yeni liderle de yakın ilişkiler geliştirmeye çalışacağı tahmin edilebilir.

Örgüt İçi Çekişmeler

FETÖ'de yönetim ve para kavgasının şimdiden başladığı bildiriliyor. Cevdet Türkyolu, Abdullah Aymaz ve Mustafa Özcan gibi isimler arasında yaşanan güç mücadelesi, Kanter'in de pozisyonunu etkileyebilir.

Enes Kanter kendine yeni baba arıyor ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Suriye'de sokak ortasına füze saldırısı: Ölü ve yaralılar var!

Suriye'nin başkenti Şam'da bir araca düzenlenen füze saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.