Engin Günaydın sevgilisinin ailesi ile bir arada! İşte o görüşmeden detaylar...

"Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Burhan Altıntop karakteri ile hafızalara kazınan ve son dönemde dijital platform projelerinde rol alan Engin Günaydın, geçtiğimiz günlerde uzun süredir birlikte olduğu Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Çift, Somer'in annesini ziyaret etti.

Engin Günaydın, Şubat 2022'de Fransa'da okuyan ve oyunculuk yapmak isteyen sevgilisi Buğu Selen Somer'in annesiyle tanışmıştı. 52 yaşındaki oyuncu, o dönem sevgilisinin annesiyle bir alışveriş merkezinin yemek katında buluşup kahve içmişti.

Gazetecileri görünce sevgilisinden ayrılarak farklı bir yöne giden Günaydın, daha sonra bir ev araç gereçleri mağazasında yeniden Somer ile buluşmuştu. Bu görüntüler, çiftin evlenmeyi düşündükleri yönünde haberlere konu olmuştu.

TATİL PLANINI AÇIKLADI

İlerleyen aylarda Nişantaşı'nda alışveriş yaparken yine objektiflere yansıyan ikiliden Engin Günaydın, basın mensuplarının evlilikle ilgili soruları karşısında şaşkınlık yaşayıp konuyu geçiştirmişti. Kışı çalışarak geçirdiğini belirten oyuncu, yazın Foça'da tatil yapacaklarını söylemişti.

CİTY'S AVM'DE BULUŞTULAR

Son olarak, Engin Günaydın ve Buğu Selen Somer, Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi. Çift, Somer'in annesinin çalıştığı dükkanı ziyaret etti. Günaydın, gazetecilerin sorularına cevap vermekten kaçındı ve çift, AVM'den ayrıldı.

Engin Günaydın sevgilisinin ailesi ile bir arada! İşte o görüşmeden detaylar... ile ilgili etiketler Engin Günaydın Sevgili