"Sandık kültürü neticede aklıselim ile bir yol bulmuştur!"

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal kararı sonrasında açıklamalarda bulunan İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Toplumumuzun ve ekonomimizin krizler karşısındaki güçlü bağışıklık sistemine her zaman olduğu gibi güvenip, ilk günkü tepkileri atlatarak; kazananın Türkiye olması için dikkatli olmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimini iptal etmesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin 23 Haziran’da yeniden yapılması kararına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede ekonominin zarar görmemesi gerektiğini belirtti.

"KAZANANIN TÜRKİYE OLMASI İÇİN DİKKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ"

Bahçıvan YSK'nın İstanbul seçimleri için verdiği karar, 23 Haziran'da yeni bir seçimi beraberinde getiriyor. Demokrasi tarihimizde geçmişte de bazı hukuki kararlar, tartışmaya ve toplumsal vicdanda incinmeye neden olsa da demokratik akıl ve sandık kültürü neticede aklıselim ile bir yol bulmuştur. Önümüzdeki süreçte zorlu bir stres testinden geçecek toplumsal huzurumuz ve ekonomimiz zarar görmemelidir. Toplumumuzun ve ekonomimizin krizler karşısındaki güçlü bağışıklık sistemine her zaman olduğu gibi güvenip, ilk günkü tepkileri atlatarak; kazananın Türkiye olması için dikkatli olmak zorundayız.” değerlendirmesini yaptı.

 

"Sandık kültürü neticede aklıselim ile bir yol bulmuştur!" ile ilgili etiketler İstanbul YSK
GÜNÜN VİDEOSU

Binyamin Netanyahu'yu, BM'de alkışlayanlar bakın kim çıktı?

41 binden fazla Müslümanı şehit eden, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM( tarafından tutuklanması talep edilen, 'Gazze Kasabı' lakaplı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Birleşmiş Milletler (BM) kürsüsüne çıkartıldı. BM'de dünya katile sırtını dönse de alkışlayanlar da oldu. Peki kimdi onlar?