ERDOĞAN, AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ! AKŞENER’E CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI TEKLİF EDİLDİ Mİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasındaki  görüşmesinin perde arkasını ve Akşener’e bakanlık ya da Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edildiği iddialarını masaya yatırdı.

''TÜRKİYE'NİN BU KARARLI DURUŞU ABD'Yİ KORKUTTU''

Bozkurt, ''PKK/YPG terör örgütü, 11 Haziran'da yapacakları sözde seçim, özde bölünme politikalarını Ağustos ayına ertelediklerini duyurdu. PKK/YPG'nin Suriye'de seçimi ertelemesinin sebebi Türkiye'nin duruşudur. Türkiye, kararlı duruş sergileyerek bu bölünmeye izin vermedi. Türkiye'nin bu kararlı duruşu ABD'yi korkuttu. Türkiye Ağustos'ta da kararlılığını gösterirse seçim yine ertelenecektir. Önümüzdeki 2 ay çok önemli. İçimizdeki Amerikancıların dolaplarına dikkat. 100 sene önceki planı devam ettirecekler. Türkiye, Suriye, Irak ve İran'ı bölecek bir Kürt garnizon devleti, yani ikinci bir İsrail planı devreye sokmaya çalışıyorlar. ABD'nin Bafel ile PYD'yi birleştirmek ve bir hat oluşturmak için bir anlaşma yaptığı konuşuluyor. Musul, Kerkük bu kapsamda çok önemli. KYB bölgede PKK ile örgütlenmeye çalışıyor.

''AK PARTİ İÇİNDE BELLİ BİR GRUP, CUMHUR İTTİFAKI'NDA MHP'NİN ETKİSİNİ AZALTMAK VE BAŞKA ALTERNATİFLER BULMAK İSTİYOR''

Akşener'in geçmişte Cumhur İttifakı'nda MHP'ye operasyon çekmesi nedeniyle Bahçeli Akşener'i Cumhur İttifakı'na çok yaklaştırmaz. AK Parti içinde belli bir grup, Cumhur İttifakı'nda MHP'nin etkisini azaltmak ve başka alternatifler bulmak istiyor. FETÖ'cüler dahil belli bir grup da, AK Parti'nin MHP'nin boyunduruğuna girdiğini söylüyor. Cumhur İttifakı ne AK Parti'siz, ne de MHP'siz olur. Bu yüzden Bahçeli'nin Akşener ile görüşmeden sonra söyleyecekleri önemlidir. Akşener-Erdoğan görüşmesi bu aşamada da kalabilir, bundan sonra farklı aşamalara da gidebilir.

''GÜLEN'İN ÖLDÜRÜLMEYE ÇALIŞILDIĞI İDDİASI DA SÖZ KONUSU''

 FETÖ'de acayip gelişmeler yaşanıyor. FETÖ'deki kavgalar daha devam edecek. Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan'ın Enes Kanter'e video çektirdiği, kesilen paraların tekrar akış sağlaması için yaptırıldığı söyleniyor. Gülen'in öldürülmeye çalışıldığı iddiası da söz konusu. FETÖ'de iktidar kavgasından dolayı herkes birbirini suçluyor. Bu oyuna gelmeyin.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN, AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜ! AKŞENER’E CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI TEKLİF EDİLDİ Mİ? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan Meral Akşener İYİ Parti AK Parti Cumhur İttifakı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.