Erdoğan-Trump görüşmesi sonrası paylaşılan fotoğrafın şifreleri...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump telefonda görüştü. Görüşme sonrası Cumhurbaşkanlığı kaynakları tarafından medyaya bir fotoğraf karesi servis edildi.

Fotoğrafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışma masasında Donald Trump ile telefon görüşmesi yaparken kendisine; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın eşlik ettiği görülüyor.

METE YARAR'DAN ÇARPICI YORUM

Basına servis edilen bu fotoğraf karesini yorumlayan SuperHaber yazarı Mete Yarar ise önemli ayrıntılara dikkat çekti.

Trump ile bugün gerçekleşen sürpriz görüşmeyi, "Normal bir konuşma değil" sözleriyle değerlendiren Yarar, "Orada acil bir şey konuşuluyor. Dışişleri Bakanı orada, başdanışman orada, icracı makamdaki kişiler de masada, icraya yönelik bir şeyler konuşulmuş olma ihtimali de var." ifadelerini kullandı.

fkjrnfregreghh

SAVAŞ İMASI

Görüşmede masada Suriye ve İran konularının olduğu değerlendirmesi yapan Meta Yarar açıklamlarını şöyle sürdürdü;

"Amerikan B-52 bombardıman uçaklarının Katar'a inmesinin bir anlamı olmalı. En son geldiklerinde Irak Savaşı olmuştu. Bilemiyorum şimdi ne olacak?

İlk açıklamada 'Orta Doğu'daki gelişmeler de konuşuldu' diye geçti. Bence asıl görüşülen Orta Doğu'daki gelişmeler...

Bence Rıza Zarrab da görüşülmüştür, 'Siyasi krize dönüşmesinin engellenmesi gerekiyor' diye bir açıklaması vardı Başbakan'ın..." / SuperHaber

Erdoğan-Trump görüşmesi sonrası paylaşılan fotoğrafın şifreleri... ile ilgili etiketler Erdoğan Trump fotoğraf Mete Yarar
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı

Topluma zerre faydası olmayıp, asalak gibi yaşayan bir suç makinesi dün gece 27 yaşındaki bir polis memurunu şehit etti. Şehit Şeyda Yılmaz'ı hayattan koparan Yunus Emre Geçit isimli şahsın sosyal medyadaki paylaşımları mide bulandırdı.