Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki: Nasıl Libya'ya girdiysek oraya da gireriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Teşkilatı toplantısında konuştu. Mahmud Abbas'ı davet ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Abbas bize olumlu cevap veremedi. Bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Çıktı bir tanesi parlamentomuzda Mahmud Abbas konuşturulmalı. Kim bu? Yeniden Refah'ın bir tane adamı. Mahmud Abbas'ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor. Mahmud Abbas bize olumlu cevap veremedi. Bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz. Parlamentomuzu hak yolda olan herkese açarız. Bunu göremeyecek kadar gözleri var görmüyorlar.

Savunma sanayiinde bizim ithalat, ihracatımız neydi nereye geldik. Ama bunların hiçbiri bizi aldatmasın. Biz çok güçlü olmalıyız ki, bu İsrail Filistin'e bunu yapamasın.

İsrail'e sert tepki

 "Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail, Filistin'e bunu yapamasın. Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım."

Belediyelerimiz olduğundan farklı çalışma ortaya koymaları lazım. Rize'de yaşayan kardeşlerimin belediyesinden şikayetçi olmaması lazım. Bazı doğal gaz şikayetleri vardı. Bu doğal gaz şikayetleri de Bakanımız da yanımızdaydı. Onlar da notlarını aldılar. Oraları takip ediyorlar. En kısa zamanda doğal gaz sıkıntılarını gidereceğiz. Belediyelerimiz kendi üstlerine düşen görevleri yerine getirmek suretiyle Rize'de bulunmamız gereken yere bir an önce ulaşalım.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki: Nasıl Libya'ya girdiysek oraya da gireriz ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.