Erkek turistlerden gülümseten hareket: Kadınlar için konulan etekleri kendileri giydi...

Bursa'da Yeşil Cami'yi gezmek isteyen bazı erkek turistler, girişte kadınlar için dağıtılan etekleri yanlış anlayarak kendileri giydi. Ortaya gülümseten anlar çıktı.

Bursa’da bir turist kafilesi, gezmek amacıyla Yeşil Cami'ye girerken ortaya ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Caminin girişinde, kadınlar için bulunan uzun etekleri kendilerinin de giymesi gerektiğini düşünen turist erkekler etek giyerek camiye girdi.

Erkek turistlerden gülümseten hareket: Kadınlar için konulan etekleri kendileri giydi...

Erkeklerin caminin içinde eteklerle dolaştığı, tarihi caminin içini gezerek fotoğraf çektikleri görüntüler kayıt altına alınırken söz konusu görüntüler, sosyal medyada kısa süre içinde beğeni ve paylaşım yağmuruna tutuldu.

Erkek turistlerden gülümseten hareket: Kadınlar için konulan etekleri kendileri giydi... - Resim : 2

Caminin girişindeki eteklerin kullanım amacını yanlış anlayan erkek turistlerin camiyi etekle dolaştığı görüntüler, birçok sosyal medya kullanıcısının beğenisini kazandı.

Erkek turistlerden gülümseten hareket: Kadınlar için konulan etekleri kendileri giydi... - Resim : 3

Erkek turistlerden gülümseten hareket: Kadınlar için konulan etekleri kendileri giydi... ile ilgili etiketler Bursa cami Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporumuz Heimlich manevrası! Malatya'da öğretmen öğrencisinin hayatını kurtardı

Son yıllarda sıkça rastlanan Heimlich manevrasıyla hayat kurtarma olaylarına bir yenisi Malatya'da eklendi. Öğretmen Yusuf Doğan, boğazına şeker kaçan öğrencisini Heimlich manevrası ile kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.