Erman Özgür'den, Okan Buruk'a çok ağır sözler: Bize lütfen laf ebeliği yapma!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti. Bu sonucun ardından Sky Spor ekranlarında yorumculuk yapan eski futbolcu Erman Özgür, Okan Buruk'u sert sözlerle eleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup oldu ve toplamda 4-2'lik skorla Devler Ligi'ne veda etti.

Bu sonucun ardından Sky Spor ekranlarında yorumculuk yapan eski futbolcu Erman Özgür, Okan Buruk'u sert sözlerle eleştirdi.

Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Okan Buruk'un, zorlu mücadele öncesi bir basın mensubunun “Son dönemdeki final maçlarında alınan skorlar ve oyun kimseyi tatmin etmedi. Planlamalarınızda değişiklik olacak mı? Üzerinizde baskı, gerginlik hissediyor musunuz?” sorusuna sinirlenek cevap vermişti.

Buruk "Başarısız olduğumuzu düşünüyorsanız Manchester City'yi, Real Madrid'i tutun" ifadeleriyle karşılık vermişti.

Eski futbolcu ve yorumcu Erman Özgür ise mücadele sonrası alınan sonuç üzerinden Okan Buruk'un o sözlerine cevap verdi.

Özgür, ''Young Boys bu sene 2 tane galibiyet aldı, ikisi de Galatasaray'a karşı. Bize lütfen laf ebeliği yapma.'' diyerek tepki gösterdi.

 

Erman Özgür'den, Okan Buruk'a çok ağır sözler: Bize lütfen laf ebeliği yapma! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Erman Özgür Okan Buruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü: 'Be utanmazlar' diye seslendi!

Narin Güran'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan babası Arif Güran, CNN Türk'e önemli açıklamalar yaptı. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında konuşan acılı baba Halk TV’ye hitaben “Be Utanmazlar!” diye eleştirerek adeta ateş püskürdü.