Erman Toroğlu'ndan şok iddia: "Ahmet Nur Çebi kendi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı sattı"

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi ve eski teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili iddialarda bulundu.

Erman Toroğlu, Ekol TV'de yayınlanan programında Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi ve eski teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili iddialarda bulundu.

Toroğlu, "Beşiktaş'ın eski teknik direktorü Şenol Güneş bir yerde, 'Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı da sattı, beni de sattı' diyor." iddiasında bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun iddiası:

"Beşiktaş'ı sattılar hocam, Beşiktaş kulübünü sattılar. Bazı teknik direktörler, bazı yöneticiler Beşiktaş'ı sattılar.

Beni mahkemeye versinler, mahkemeye de veremiyorlar. Niye verecekler, üzerlerine 'ben satmadım' diyorlar. Devleti soktular işin içine 'Buyrun bizim mallar burda araştırın' dediler. Kim yaptıysa siz halledin, yani biz bir ispiyon yapmayalım, devlet araştırsın çıkarsın ama ses yok.

Söylüyorum ısrarla söylüyorum. Beşiktaş'ın eski teknik direktorü Şenol Güneş bir yerde, 'Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı da sattı, beni de sattı' diyor."

Erman Toroğlu'ndan şok iddia: "Ahmet Nur Çebi kendi parasını kurtarmak için Beşiktaş'ı sattı" ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Erman Toroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "Ben öldürmedim" dedi

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "gencecik polisi şehit ettin pişman mısın?" sorusuna "Öyle bir şey yok. Bana saldırdılar" diye cevap verdi.