Ermeni kulübünden Galatasaray'a şok yanıt!

Galatasaray'ın Ermenistan'ın gelecek vadeden kanat oyuncusu Vahan Bıçakçıyan'ı transfer edeceği haberleri sonrası ilginç gelişmeler yaşandı.

Galatasaray'ın Ermenistan'ın gelecek vadeden kanat oyuncusu Vahan Bıçakçıyan'ı transfer edeceği haberleri sonrası ilginç gelişmeler yaşandı.

Sezon sonunda Bruma'nın takımdan gitme olasılığına karşı kanatlara oyuncu arayışını sürdüren Sarı-Kırmızılı takımın 19 yaş altı Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde yıldızı parlayan genç Ermeni yetenek Vahan Bıçakçıyan'la ilgilendiği öne sürüldü.

​Hatta Galatasaray'ın bu oyuncuyu Ekim 2016'dan beri takip ettiği iddia edildi.

Guardian gazetesinin 2016'nın Yeni Jenerasyon listesinde gelecek vadeden 50 futbolcu arasında yer verdiği Bıçakçıyan'la ilgili bir gelişme meydana geldi.

sirak

Bıçakçıyan'ın kulübü Şirak 17 yaşındaki oyuncuyla ilgili internet sitesinden resmi bir açıklama yaptı.

MediaMax'ın haberine göre açıklamada "Şirak kulübü olarak herhangi bir Türk kulübünden teklif almadık. Böyle bir teklif alsak bile ne Vahan Bıçakçıyan ne de Şirak kulübü oyuncunun Türkiye'ye transferini kabul etmeyecektir" dendi.

Genç oyuncu stiliyle Manchester City'nin yıldızı Kevin de Bruyne'e benzetiliyor.

Ermeni kulübünden Galatasaray'a şok yanıt! ile ilgili etiketler Ermenistan Galatasaray vahan bıçakçıyan
GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti