Ermeni lobisi Mustafa Kemal Atatürk'e saldırdı! Animasyon filmi Mustafa Avrupa'da engellendi!

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğunu anlatan animasyon filmi Avrupa'da Ermeni lobisinin saldırısına uğradı. Animasyon filmi Mustafa'nın yurt dışı gösterimleri yasaklandı. Sosyal medya ayağa kalktı. Ayrıca Türkiye'yi karalamak için her olayı fırsat bilen bazı isimlerin, Disney'in Atatürk filmine sansürü sonrası girdikleri suskunluğun benzerini yaşayıp yaşamayacakları merak konusu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğunu konu alan ilk animasyon filmi Mustafa 25 Ekim'de vizyona girdi. Avrupa'da yoğun ilgi ile karşılanan film Ermeni lobisini rahatsız etti. 

MUSTAFA | Fragman | 25 Ekim’de Sinemalarda

BİLETLER SATIŞA ÇIKINCA HEDEF OLDU

18 Ekim'de Türkiye ve yurt dışında biletlerin satışa çıkması Ermeni lobisini rahatsız etti. Öyle ki Avrupa'da gösteriminin engellenmesi noktasına kadar gelindi. Filmin vizyona girmesine saatler kala ise engellemeler başarıya ulaşarak bazı dağıtımcılar ön anlaşmaları yaptıktan sonra filmi göstermekten vazgeçti. Almanya ve Avusturya'dan ret gelmesiyle başlayan süreç Avrupa'da pek çok ülkeye yayıldı ve Mustafa filminin gösterilmesi engellendi. 

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Mustafa animasyon filminin Avrupa'da gösterilmesinin engellenmesinin ardından 'Mustafa'ya dokunma' hashtagi altında binlerce tweet atan Türk kullanıcılar tepkilerini gösterdi. Gurbetçi vatandaşlardan da konu ile ilgili 'Avrupa’da yaşayan yüz binlerce Türk evladına yapılan bu engellemeyi kınıyoruz' mesajları atıldı.

Ermeni lobisi Mustafa Kemal Atatürk'e saldırdı! Animasyon filmi Mustafa Avrupa'da engellendi! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

Aniden alev alınca... Hindistan'da havai fişek dükkanında saldırı gibi görüntüler!

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor. Hindistan Haydarabad'da bir havai fişek dükkanındaki patlamalar çok ilginç görüntüler oluşturdu.