Ertuğrul Doğan'dan Anthony Nwakaeme açıklaması: "Hocamızın görüştüğü doğru"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, eski oyuncuları Anthony Nwakaeme ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Ertuğrul Doğan, Anthony Nwakaeme için onay beklediklerini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, flaş bir transfer açıklaması yaptı.

Ertuğrul Doğan, Nwakaeme sorusuna "Daha önce de belirttiğim gibi teknik konu, hocamızın görüştüğü doğru." ifadelerini kullandı.

İŞTE ERTUĞRUL DOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

"Transfer işi para işi. Çok ciddi ekonomik sıkıntılar var. Yanlış bir hamle yapma şansımız yok. Hocamız ve izleme ekibi ciddi şekilde çalışıyor. Şu ana kadar netleşen sadece bir isim var ve o isim için çalışıyoruz. Örneğin Hamsik gibi tartışılmayacak isimler almak gerekiyor. Transferlerin bir kısmını şimdi bir kısmını sezon sonu yapacağız. Önceliğimiz maaşları sıkıntısız bir şekilde ödeyebilmek. Artık Bankalar Birliği ana para ödemeleri ve vergi ödemeleri de başladı. Bunları çok iyi organize etmemiz gerekiyor. Bunları yaparken eksikleri de gidermeye çalışacağız."

ANTHONY NWAKAEME SORUSUNA YANIT VERDİ

"Daha önce de belirttiğim gibi teknik konu, hocamızın görüştüğü doğru. Nevzat kardeşimizle görüşme yaptık. Teknik olarak onay gelmedi. Geldiği zaman mali durum ve sağlık açısından karar vereceğiz. Sorunsuz kişiliğiyle sorun yaşatmamış artı olmuştur. İnceledikten sonra bir karar alınacaktır."

Ertuğrul Doğan'dan Anthony Nwakaeme açıklaması: "Hocamızın görüştüğü doğru" ile ilgili etiketler Anthony Nwakaeme Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.