Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken açıklama: Kulüp başkanları yüzde 90’ı mevcut yönetimden rahatsızdı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Sonuçların netleşmesiyle birlikte Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Kulüp başkanları yüzde 90’ı mevcut yönetimden rahatsız olduğunu, bu işi yapamadıklarını ve adaleti sağlayamadıklarını açık açık dile getiriyorlardı.'' dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Sonuçların netleşmesiyle birlikte Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Kulüp başkanları yüzde 90’ı mevcut yönetimden rahatsız olduğunu, bu işi yapamadıklarını ve adaleti sağlayamadıklarını açık açık dile getiriyorlardı.'' dedi.

''TÜRK FUTBOLUNDA ARTIK YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI''

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, seçimin centilmence geçtiğini ifade ederek, “Bu seçimin sonunda Türk futbolunda artık yeni bir dönem başladı. Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu‘nu başkanlığından dolayı tebrik ederim. Bu işi adil bir şekilde yöneteceğinden eminim. Trabzonspor Kulübü’nün zaten duruşu en başından beri açıkladığımız şekilde devam etti. Bugün de burada konuşmuştuk, aynı şeyleri söylemiştim. Aynı şeyleri söyleyeceğim. Biz zaten bu seçimi kazanılacağını düşünüyorduk. Aslında ben daha açık bir farkla kazanılacağını düşünüyordum. Bir fark oldu ama öyle veya böyle Türk futbolunda artık yeni bir dönem başladı. Umarım Futbol camiasının tamamına hayırlı olur ve barış getirir adalet getirir insanların arasındaki bu öfke ve tartışma ortamına bir son verilir” diye konuştu.

''KULÜP BAŞKANLARI YÜZDE 90’I MEVCUT YÖNETIMDEN RAHATSIZDI''

Başkan Doğan sözlerinin devamında "Kulüp başkanları yüzde 90’ı mevcut yönetimden rahatsız olduğunu, bu işi yapamadıklarını ve adaleti sağlayamadıklarını açık açık dile getiriyorlardı. Kulüpler Birliği’nde konuşulan herkesin memnuniyetsizliğiydi. İbrahim Bey’in bu işi çok adaletli yapacağına inanıyorum. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken açıklama: Kulüp başkanları yüzde 90’ı mevcut yönetimden rahatsızdı! ile ilgili etiketler Ertuğrul Doğan İbrahim Hacıosmanoğlu Mehmet Büyükekşi TFF Türkiye Futbol Federasyonu seçim Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.