Eşe yılbaşı mesajı 2020! Karı-kocaya yeni yıl mesajları

Eşe yılbaşı mesajları 2020! Yeni yıla girerken sevdiklerini kelimeler ile ifade etmek isteyenler yılbaşına girilmesine sayılı saatler güzel mesajları arıyorlar. Eşlerinin yeni yılını kutlamak isteyenler için mesajları araştırdık. İşte Eşe yılbaşı mesajı 2020!

Eşe yılbaşı mesajları 2020! Tüm dünya yılbaşı heyecanını yaşıyor. 2019 geride kalırken 2020'ye giriliyor. 2020 senesine az bir zaman kala sevdiklerinin yanında olmayacak olanlar ya da mesaj ile kutlamak isteyen eşlerine yılbaşı mesajları araştırıyorlar.

Yeni yılın ilk saatlerinde seninle birlikte değilim ama yüreğim ve bütün olumlu düşüncelerim seninle birlikte. Yeni yılın kutlu olsun!

Gönlüm yeni yıla da seninle girdi. Mutlu yıllara bir tanem.

Eşe yılbaşı mesajı 2020! Karı-kocaya yeni yıl mesajları

Yeni yıl bize kutlu olsun. Yeni yıl sana da kutlu olsun sevgilim. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En içten sevgilerimle…

Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymayı başarıyorsun. 2018’de de benimle kal sevgilim. Yeni yılımız kutlu olsun.

Doğan her günün sabahında, gelen her yeni yılda içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Yeni yılımız kutlu olsun bir tanem.

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice mutlu yıllara sevdiceğim…

Mavililer giyer deniz olurum, yeşiller giyer bahar olurum, belli olmaz belki bir gün beyazlar giyer senin olurum. Seninle nice senelere aşkım.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Nice senelere aşkım, yeni yılın kutlu olsun

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara…

YILBAŞI VE NOEL FARKI

Yılbaşı kutlamaları yeni gelen yılı karşılamak amacıyla yapılır. Ancak günümüzde yılbaşı kutlamaları ile Noel Bayramı karıştırılmakta. Noel, Hristiyanlık inancında Hz. İsa'nın doğumunu kutlamak amacı olan bir bayramdır. Noel arifesi 24 Aralık'tır ve 25 Aralık'ta başlayan bayram hafta boyunca devam eder. İngilizcede Noel anlamına gelen Christmas'ta kullanılmaktadır. Ermeni Kilisesi gibi bazı Doğu Ortodoks Kiliseleri, Jülyen takviminde 25 Aralık'a denk gelen 6 Ocak'ı Noel olarak kutlarlar. Ancak genel olarak miladi takvime göre 25 Aralık Noel olarak kutlanır. Noel dini bir bayram özelliği taşımasına rağmen ‘yılbaşı' böyle bir özellik taşımamakta. Yılbaşı Türkiye dahil çoğu ülkenin kabul ettiği miladi takvimin son gününden ilk gününe geçiş gecesidir. 1 Ocak bu takvime göre yılın ilk günüdür. Hicri Takvime göre ise yılbaşı Muharrem ayının 1′inde gerçekleşir. Hicri Takvim bir Ay takvimi olduğundan 354 güne denk gelir, dolayısıyla Miladi takvime göre yılbaşı her yıl 11 gün önce gerçekleşir.

Eşe yılbaşı mesajı 2020! Karı-kocaya yeni yıl mesajları ile ilgili etiketler Yeni yıl Yılbaşı mesaj 2020 eşe yeni yıl mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi Dolmabahçe'de düzenlenen törenle Somali'ye uğurlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'ni Dolmabahçe'de düzenlenen törenle Somali'ye uğurladı.