Eşinin ihanetiyle sarsılan Neslim Güngen, ''reklam'' yaptığını iddia edenlere isyan etti

Fenomenlere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat'ın hocası Neslim Güngen, aldatıldığını açıklayıp gözyaşlarına boğulmuştu. Eşinin ihanetiyle sarsılan Neslim Güngen, reklam yaptığını iddia edenlere isyan etti.

Fenomenler soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulan Neslim Güngen’e bir darbe de 11 yıllık eşi İnanç Güngen’den geldi. Neslim eşi tarafından aldatıldığını gözyaşları içinde anlattı. Eşinin ihanetiyle sarsılan Neslim Güngen, paylaşımlarını reklam amacıyla yaptığını söyleyenlere isyan etti. İşte detaylar...

Eşinin ihanetiyle sarsılan Neslim Güngen, ''reklam'' yaptığını iddia edenlere isyan etti

Dilan Polat'ın kara para aklama suçundan tutuklanmasının ardından gözler güzellik merkezleri olan diğer fenomenlere çevrilmişti. Bakanlık 600 fenomen hakkında inceleme başlatmıştı. 

Eylül Öztürk, Tayyar-Özlem Öz, Nez Demir gibi birçok fenomen hakkında soruşturma başlatılmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Mal varlıklarına el konulan fenomenlerden biri olan Dilan Polat'ın hocası Neslim Güngen sosyal medya hesabında gözyaşları içerisinde yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

İHANET EDEN EŞİNİ İFŞA ETTİ!

Mal varlıklarına el konulduğu için maddi açıdan sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyen Neslim Güngen, bir darbe de eşinden aldığını açıkladı. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Neslim Güngen gözyaşlarına boğuldu. Eşi İnanç Güngen'in ihanetine uğrayan Neslim Güngen, şu ifadeleri kullandı:

''Kocam beni bir escortla aldattı. 'Bundan sonra böyleyim işine gelirse' dedi. Ben nasıl güçlü kalabilirim. Kocam elimi tutsaydı ben bu günleri çok güçlü atlatabilirdim. Kocam bana en büyük kazığı attı.''

Eşinin ihanetiyle sarsılan Neslim Güngen, ''reklam'' yaptığını iddia edenlere isyan etti - Resim : 2

'PRİM YAPIYOR' DİYENLERE İSYAN ETTİ!

Neslim Güngen'in ihanet paylaşımının ardından gelen yorumlar fenomenin canını sıktı. Neslim Güngen, yeni bir paylaşım yaparak 'reklam' yaptığını iddia edenlere isyan etti. Neslim Güngen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Ağlamaktan şişen gözlerime bile reklam diyen prim diyen herkesin Allah cezasını versin inşallah, inşallah başlarına versin. Sizin kalbiniz yok.''

 

 

 
Eşinin ihanetiyle sarsılan Neslim Güngen, ''reklam'' yaptığını iddia edenlere isyan etti ile ilgili etiketler Neslim Güngen
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.