Eski eşten o açıklamaya yanıt! Kıskançlık konusunda "biraz abartmış" yanıtı geldi...

Sinan Akçıl'ın eski eşi Burcu Kıratlı, Akçıl'ın yaptığı "aşırı kıskançtı" açıklamasına yanıt verdi. Kıratlı, Akçıl'ın bu sözlerini abarttığını ve kıskançlığın her iki tarafta da olduğunu savundu. İşte o yanıt...

Sinan Akçıl'ın Filistin'e verdiği destek ve eski eşi Burcu Kıratlı ile ilgili yaptığı "aşırı kıskançtı" açıklaması magazin dünyasını sarsmaya devam ediyor. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Burcu Kıratlı, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Akçıl'a dikkat çekici bir cevap verdi.

31 Aralık 2018'de Amsterdam'daki Türk Büyükelçiliği'nde evlenen Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl çifti, 2019 yılının eylül ayında tek celsede boşanmıştı.

TARTIŞMA YAŞANDI

Kıratlı'nın bu açıklaması, magazin dünyasında yeni bir tartışma başlattı. Bazıları Akçıl'ın haklı olduğunu savunurken, bazıları ise Kıratlı'ya destek verdi.

EVLİLİKLERİ KISKANÇLIK YÜZÜNDEN Mİ BİTTİ?

Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, Burcu Kıratlı ile olan evliliğinin sona ermesinin nedenlerinden biri olarak Kıratlı'nın aşırı kıskançlığını göstermişti. 

KIRATLI'DAN YANIT GELDİ

Kıratlı, Akçıl'ın bu açıklamasına bir alışveriş merkezinde muhabirlerin soruları üzerine yanıt Kıratlı'nın bu açıklaması, sosyal medyada ve magazin programlarında da tartışmalara yol açtı. Bazı kişiler Akçıl'ın haklı olduğunu savunurken, bazı kişiler ise Kıratlı'ya destek verdi.

Eski eşten o açıklamaya yanıt! Kıskançlık konusunda "biraz abartmış" yanıtı geldi... ile ilgili etiketler Burcu Kıratlı Sinan Akçıl evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.