Eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile görüntülenen Sergen Yalçın, aşk iddialarına sert çıktı!

Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile bir eğlence mekanından çıkarken görüntülendi. İkilinin aşk yaşadıkları iddia edildi. Hakkında çıkan aşk dedikodularına ve yapılan haberlere kızan Sergen Yalçın, ''Bekar adamım ben kimden kaçacağım. Bir de arkadaşımın eski eşi örf ve adetlerimize çok ters haberler.'' dedi.

Eski futbolcu Sergen Yalçın, geçtiğimiz günlerde eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile bir eğlence mekanından çıkarken görüntülendi.

Eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile görüntülenen Sergen Yalçın, aşk iddialarına sert çıktı!

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

O anlarda basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak eğlence mekanından ayrılan Yalçın hakkında yine sevgili iddiaları çıktı. Candaş Tolga Işık'a konuk olan Sergen Yalçın ilişki iddialarına çok sinirlendi.

"BEKAR ADAMIM"

Sezer Çakır ile arkadaş olduklarını ve bunun bilindiğini belirten Yalçın, "Sanki ben eski takım arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuşum gibi bir haber yapılmış. Biliyorlar arkadaşım olduğunu. Beraber geziyoruz, her yere beraber gidiyoruz. Bilip de bir de çirkinleştirmişler ne kaçacağım lan! Bekar adamım ben kimden kaçacağım. Bir de arkadaşımın eski eşi örf ve adetlerimize çok ters haberler. Haber kötü bir haber" dedi.

ACUN ILICALI'NIN DÜĞÜNÜNE BİRLİKTE KATILMIŞLARDI

Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'nın düğününe Sezer Çakır ile birlikte katılarak kamera karşısına geçmişti. Çakır ile Yalçın'ın düğüne birlikte katılması dikkat çekmişti.

Eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile görüntülenen Sergen Yalçın, aşk iddialarına sert çıktı! - Resim : 2 

 

Eski takım arkadaşı Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile görüntülenen Sergen Yalçın, aşk iddialarına sert çıktı! ile ilgili etiketler Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Soykırımın Gölgesinde Bir Yıl" panosunu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nin önündeki 'Soykırımın Gölgesinde Bir Yıl' panosunu ziyaret etti.