Esra Erol ile yayınında olan Cem Öğretir'in burnu kanadı! Ana habere çıkamadı...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında beklenmedik bir olay yaşandı. Programın sonunda Ana Haber Bülteni öncesi gündemdeki başlıkları aktarmak üzere bağlanan Cem Öğretir'in burnu aniden kanamaya başladı.

Canlı yayında yaşanan bu beklenmedik durum karşısında hem Esra Erol hem de izleyiciler şaşkınlık yaşadı. Esra Erol, "Aaa, burnun mu kanıyor? Geçmiş olsun Cem Bey" diyerek durumu esprili bir dille geçiştirmeye çalışsa da, Öğretir'in görüntüsü hemen ekrandan kaldırıldı.

Cem Öğretir'in rahatsızlığı nedeniyle Ana Haber Bülteni'ni Özlem Aktay sundu. Öğretir'in sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Esra Erol ile yayınında olan Cem Öğretir'in burnu kanadı! Ana habere çıkamadı...

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Yaşanan bu olay, hem sosyal medyada hem de televizyon izleyicileri arasında geniş yankı uyandırdı. Cem Öğretir'e geçmiş olsun dilekleri yağarken, aynı zamanda canlı yayında yaşanan bu anın da gündem oldu.

Esra Erol ile yayınında olan Cem Öğretir'in burnu kanadı! Ana habere çıkamadı... ile ilgili etiketler Esra Erol ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı! Musalla taşından hastaneye...

80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken musalla taşının üstündeki tabuttan ses gelmeye başladı. Camiye çağrılan sağlık ekipleri, Bayşu'yu kalp masajının ardından ambulansla hastaneye götürdü.