Eurovision kazananı İsviçre oldu! Peki İsviçreli şarkıcı Nemo kimdir?

Eurovision 2024 finalinde kazanan İsviçre oldu. İsviçre temsilcisi Nemo, The Code yani Kod isimli şarkıyı seslendirdi. Peki kadın kıyafetleriyle dikkat çeken Nemo kimdir?

İsviç'in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision 2024 finalinin kazananı İsviçre oldu. Kadın kıyafetleriyle sahnede olan İsviçre temsilcisi Nemo Mettler'in kim olduğu ise merak konusu. İşte İsviçre'nin The Code isimli şarkısıyla tanınan Nemo Mettler'in hayatı. 

Eurovision birincisi Nemo Mettler kimdir?

Kadın kıyafetlerit çeken Nemo Mettler 3 Ağustos 1999 Biel İsviçre doğumlu. Berlin'de yaşayan genç şarkıcı rap müzikle de ilgileniyor. İlk EP'si 2015 yılında Clownfish ismiyle yayınlanan Nemo Mettler 3 EP'ye sahip. Öte yandan farklı müzik yarışmalarında 2017 ve 2018 yıllarında da pek çok ödül kazanan 24 yaşındaki Mettler 2022 yılında The Masked Singer Switzerland'ın ikinci sezonuna katılarak beşinci olmayı başardı.

Eurovision kazananı İsviçre oldu! Peki İsviçreli şarkıcı Nemo kimdir? ile ilgili etiketler Eurovision İsviçre
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.