Eve gelen polisler çok sayıda ceset buldu! Eşini, kızını ve 5 yaşındaki torununu uyurken katletti

Malatya'da 61 yaşındaki bir adam eşini, kızını ve 5 yaşındaki torununu uyurken silahla öldürdü. Şahıs ailesini katlettikten sonra intihara kalkıştı.

Dehşete düşüren olay, Malatya'nın Arguvan ilçesi Güveçli Mahallesi'nde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 61 yaşındaki İ.B. aile içi bir konudan dolayı girdiği bunalım sonucu uykuda olan eşi Songül Budak'ı (64), kızı Cansu Aslan'ı (33) ve 5 yaşındaki torunu Buğlem Aslan'ı silahla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Silah sesleri üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Songül Budak, Cansu Aslan ve Buğlem Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı şahsın ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı olayda, hayatını kaybedenlerin cenazeleri adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Eve gelen polisler çok sayıda ceset buldu! Eşini, kızını ve 5 yaşındaki torununu uyurken katletti ile ilgili etiketler Malatya
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.