Evlilik yolunda olan Kadir Ezildi ameliyat oldu! Uyanırken ilk sözleri bakın ne oldu?

Kadir Ezildi, renkli ve temizlik tutkusu ile Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip. Kısa bir süre önce nişanlanan Ezildi, son olarak bir operasyonun ardından narkoz etkisi altındayken söyledikleriyle gündem oldu.

Ezildi'nin narkozluyken yaptığı konuşmalar sosyal medyada büyük ilgi gördü ve birçok kişi tarafından paylaşıldı. Bu olay, Kadir Ezildi'nin samimi ve doğal kişiliğini bir kez daha ortaya koyarken, sevenleri nazar mı değdi yorumu da yaprı. Ezildi'nin narkozdan uyanırken sarf ettiği sözler ise yok artık dedirtti.

"En Hamarat Benim” programıyla tanınan sunucu Kadir Ezildi'den müjdeli haber geldi. Ünlü fenomen, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Evlilik yolunda olan Kadir Ezildi ameliyat oldu! Uyanırken ilk sözleri bakın ne oldu?

ERZURUM'A GİTTİ

Evlilik hazırlığı yapan Kadir Ezildi sır gibi sakladığı sevgilisini ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Ezildi ailesiyle birlikte söz ve nişan için Erzurum'a gitti.

SÖZLENDİ

Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Kadir Ezildi, evlilik teklifinin ardından Gamze Türkmen ile dün akşam aile arasında gerçekleştirdikleri bir törenle sözlendi.

"ÖZLEDİM"

Ünlü isim, bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi. Ezildi’nin hastane odasında narkozun etkisi altındayken görüntüleri paylaşıldı. Nişanlısı Gamze Türkmen’in adını duyan Ezildi “Özledim” diyerek sayıkladı.

Evlilik yolunda olan Kadir Ezildi ameliyat oldu! Uyanırken ilk sözleri bakın ne oldu? ile ilgili etiketler Kadir Ezildi Ameliyat Nişan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.