Ezgi Mola'nın Narin Güran isyanı!

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin'in katledilmesiyle ilgili konuşan Ezgi Mola, "Sebebi olanların ve göz yumanların Allah belasını versin" dedi. Mola, Narin'in tabutuna gelinlik konulmasına da sitem etti.

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin Güran’ın cesedi, arama çalışmalarının 19’uncu gününde mahalleye 2 kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde üzeri taşla kapanmış halde bulundu. Narin'in öldürülmesiyle ilgili aile üyeleri gözaltına alındı. 

EZGİ MOLA: SEBEP OLAN HERKESİN ALLAH BELASINI VERSİN

Siyasi ve ünlü isimlerden Narin'i acımasızca katledenlere tepki yağdı. Narin'in katledilmesine bir tepki de oyuncu Ezgi Mola'dan geldi. Bir mekan çıkışı 2. Sayfa'ya konuşan Mola, "Bunun sebebi olan herkesin, göz yumanların, ortağı olanların da Allah belasını versin. Ayrıca o tabutun üzerine o duvak yerine önlük oyuncak koymaları gerekirdi. O küçücük çocuğu gelin olarak hayal etmelerini de berbat buluyorum.'' dedi.

Ezgi Mola'nın Narin Güran isyanı! ile ilgili etiketler Ezgi Mola Narin Güran