Fas'ta turist kadınların kafası kesilme anını izle!

Fas'ta kafası kesilerek öldürülen dağcı kadının videosunu izle! Danimarkalı Dane Louisa Jespersen ve Norveçli Maren Ueland, Marakeş'te tecavüz edildikten sonra vahşice öldürüldü. Turist kadınların kafasının kesildiği video internette paylaşıldı. Dünya ise o görüntüler karşısında şoka uğradı. İşte Fas'ta kafası kesilerek öldürülen dağcı kadının videosunu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Fas'ta kafası kesilerek öldürülen dağcı kadının videosunu izle! Toubkal Zirvesi yakınlarında kafası kesilen kadın turistler dünya gündemine oturdu. Danimarkalı Dane Louisa Jespersen ve Norveçli Maren Ueland tecavüz edildikten sonra öldürüldü. O anın görüntüleri ise internette yayınlandı. İşte Fas'ta kafası kesilerek öldürülen dağcı kadının videosunu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Dünya, 4167 metre yükseklikteki Toubkal Zirvesi yakınlarında kafası kesilen kadın turistlerin görüntüleriyle şoka uğradı.Yaşları 24 ve 28 olan sırt çantalı iki kadın turist, ünlü dağda çadır kurdu.Bölgenin en yüksek dağında çadırlarında kamp yapan kadınlar, gece yarısı önce gürültü duydu.

Fas'ta turist kadınların kafası kesilme anını izle!

Ardından bir grup erkek çadıra girdi. Sonrasında tam bir vahşet yaşandı. İki genç kız önce tecavüze uğradı, sonra da kafaları kesildi. Dünya, kafası kesilen turist kadınların görüntüleriyle şoka uğradı.

Fas'ta turist kadınların kafası kesilme anını izle! - Resim : 2

Dünyada birçok yeri gezen Danimarkalı Louisa Vesterager Jespersen ile Norveçli Maren Ueland'ın son durağı, Kuzey Afrika'nın en yüksek zirvesi Atlas Dağları'ydı.Fas'a giden sırt çantalı turistlerin rotası, popüler yürüyüş parkuruydu.4167 metre yükseklikteki Toubkal Zirvesi yakınlarında kamp kurdular.

Fas'ta turist kadınların kafası kesilme anını izle! - Resim : 3

Kadınların cesetleri ıssız Imlil Köyü yakınlarında bulundu. Yerel medyadaki haberlerde, kurbanlara tecavüz edildiği yönünde de bilgiler var.Fas polisi, kadınları vahşice öldüren şüphelilerden birini gözaltına aldı.Ancak asıl dehşet verici detaylar bugün ortaya çıktı.

Teröristlerin sosyal medya hesapları, turistlerin öldürüldüğü görüntüleri paylaştı.
Video kaydında bir erkek, "Bu, Suriye'deki koalisyon bombardımanında ölen kardeşimiz Hacı'nın intikamı" ifadesini kullanıyor.

Saldırının DEAŞ tarafından yapılmış olabileceğini belirten Danimarka gizli servisi ise, görüntülerdeki kadının Jespersen olduğunu doğruladı.Fas polisi, bugün üç şüpheliyi daha başkent Marakeş'te gözaltına aldı.Yakalanan üç ismin de başlarındaki bereler ve sakallarının uzunluğu dikkat çekiyor. Şüphelilerin yaşları 33, 27 ve 25.

Polise göre, gözaltına alınanların militan gruplarıyla bağlantısı var.Danimarkalı Jespersen, seyahata başlamadan önce sosyal medya hesabından bir video paylaşmıştı.Jespersen, "Sevgili dostlar, Aralık ayında Fas'a gidiyorum. Daha önce oraya giden veya Toubkal Dağı hakkında bilgisi olan dağcı arkadaşlarınız var mı?" demişti.Kuzey Afrika ülkesi Fas'ta Nisan 2011'de büyük bir terörist saldırı gerçekleşmişti.

Başkent Marakeş'teki bir restoranı hedef alan bombalar, 17 kişinin ölümüne yol açmıştı.Fas'ta 2015'ten bu yana 57 militanın hapisten çıktığı tahmin ediliyor.

Yerel medyaya konuşan Louisa Jespersen'in annesi Helle Jespersen, tüm ailenin mahvolduğunu söyledi.Acılı anne, ölüm haberinin evine gelen iki polis memuru tarafından kendilerine verildiğini aktardı.İki turist kadın, Norveç'teki bir üniversitede açık hava etkinlikleri ve kültürel rehberlik bölümünde okuyordu.

 

 

Fas'ta turist kadınların kafası kesilme anını izle! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kadirli'de intihar: "Bu son sigaram komiserim ama ben bu ölümü hak etmedim" diyerek balkondan atladı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 'bu son sigaram' deyip üçüncü kattan atlayan genç hayatını kaybetti. Gencin balkondan atladığı anlar ise kameraya yansıdı.