Fatih Altaylı'nın tepkisi sonrası sessizliğini bozdu! Şahan Gökbakar'dan kaçak villa iddialarına yanıt

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın 2018 yılında Marmaris Delikyol Koyu'nda satın aldığı villasının kaçak olduğu iddia edilmişti. Gazeteci Fatih Altaylı'nın Şahan Gökbakar'a sert çıkışının ardından ünlü komedyen sessizliğini bozdu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, günlerdir Marmaris'teki villasının kaçak olduğuna dair iddialarla gündemdeydi. 2018 yılında Marmaris'te Delikyol Koyu’nda bir villa satın aldığı belirtilen Gökbakar'ın, evinin kaçak olduğunun tespit edildiği ve Marmaris Belediyesi tarafından yıkım kararı gönderildiği iddia edilmişti. Ayrıca, Marmaris Belediyesi tarafından yıkımın yapılmaması durumunda Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin devreye gireceği öne sürülmüştü.

Şahan Gökbakar konuyla ilgili sessizliğini korurken Gazeteci Fatih Altaylı, Gökbakar'ı kaçak villa iddiaları nedeniyle eleştirmişti.

Altaylı, "Onun önünden birkaç kere geçtim. Şahan haksız. Türk milletinin en muhalifi ve en düzgünü bile emlak söz konusu olduğunda rant için gözünü karartıyor. Cennet gibi bir yer, 10 milyona almış galiba. Orada zaten büyük bir ev olmamalı da. Sen aileni büyüttükçe biz senin arazini büyütmeni izlemek zorunda değiliz" ifadelerini kullanarak Gökbakar’a tepki gösterdi.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bu eleştiriler karşısında Şahan Gökbakar, günler süren sessizliğini bozarak, Instagram hesabından bir video paylaştı.

Gökbakar, "Birkaç gündür hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir şeyler söyleme ihtiyacı hissettim. Fatih Altaylı'nın hakkımda ileri geri konuştuğunu görünce dayanamadım. Kendisi benden daha ciddi bir gazetecilik yapabilirdi, beni arayıp sorabilirdi ama yapmadı. Yine de bu vesileyle her şeyi açıklamak istiyorum" dedi.

Gökbakar, hakkındaki iddiaları yalanlayarak şunları söyledi:

"Bu haberlerde kullanılan fotoğraf ve inşaat bana ait değil. Arkada görülen ev, komşumuzun evi. Benim evim, yan parseldeki tek katlı 80 metrekarelik bir köy evi. İddia edildiği gibi iki katlı bir evim yok. 2020 yılında hali hazırda olan ev ve iskeleyi satın aldım, herhangi bir ek inşaat yapmadım"

Fatih Altaylı'nın tepkisi sonrası sessizliğini bozdu! Şahan Gökbakar'dan kaçak villa iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Fatih Altaylı
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in amcası Kurtuluş Güran'dan skandal paylaşım: Aramalar sürerken rol yapıp film çekmişler...

Narin'i arama çalışmaları sürerken amca Kurtuluş Güran'ın Narin ile ilgili rol yapıp kısa film çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.