Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi neresi olacak?

Haber bültenleri ile rating listelerinden düşmeyen Fox TV'nin bu programlara son vererek yeni bir haber kanalı kuracağı öne sürüldü. Fox'un ise TV 8 formatında bir eğlence kanalına dönüştürülmesi planlanıyor

Türkiye'de en çok izlenen haber programlarına ev sahipliği yapan Fox TV'nin bu programları yeni kuracağı haber kanalına taşıyacağı, Fox'u ise TV8 gibi bir kanala çevireceği ileri sürüldü.

Bu iddiaya göre Fatih Portakal'ın sunduğu FOX Ana Haber ve İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programı FOX TV'de yayınlanmayacak ve yeni haber kanalına taşınacak.

Posta'dan Mesut Yar, konuyla ilgili şu iddiayı dile getirdi:

Bu çok acayip bir söylenti. İddiaya göre FOX önümüzdeki dönemde TV8 gibi bir eğlence kanalına dönüşerek reyting rekoru kıran habercilerini yeni kuracağı haber kanalında değerlendirecekmiş...

Bu tip kulislere itibar eden bir adam değilim, böyle bir şeye de ihtimal vermiyorum ama bu söylentinin dumanı bir hayli yoğun. Dur bakalım!

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi neresi olacak? ile ilgili etiketler Fatih Portakal İsmail Küçükkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.