Fatih Terim Denizbank’a tazminat davası açtı

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından "Fatih Terim fonu" adı altında futbolcuların milyonlarca dolar dolandırılmasına ilişkin ünlü teknik direktör harekete geçti. Hakkındaki iddialara rağmen sessiz kalmakla eleştirilen Fatih Terim, Denizbank'a maddi ve manevi tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından “Fatih Terim fonu” adı altında futbolcuların milyonlarca dolar dolandırılmasına ilişkin ünlü teknik direktör harekete geçti. Hakkındaki iddialara rağmen sessiz kalmakla eleştirilen Fatih Terim, Denizbank’a maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Gazete Oksijen’de yer alan habere göre 70 yaşındaki teknik direktör, banka ve sorumlular hakkında hukuki süreç başlatmaya karar verdi.

Fatih Terim Denizbank’a tazminat davası açtı

Fatih Terim’in avukatları aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Müvekkilimiz Fatih Terim adına, Denizbank A.Ş. aleyhine, kişilik haklarına yönelik haksız saldırılar nedeniyle uğradığı manevi zararın tazmini için, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemeleri nezdinde manevi tazminat davası açılmıştır.

Ayrıca, Müvekkilimiz 2 Haziran 2023 tarihinde, bizzat kendi inisiyatifi ve iradesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek müşteki sıfatıyla beyanını vermiş ve kendisini zarara uğratanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Müvekkilimiz, anılan soruşturmada şikayetçi konumundadır. Denizbank A.Ş.’nin ilgili dönemde şube müdürü olan şahsın ve diğer banka çalışanlarının kendisine verdiği mevduat bilgilerinin gerçekleri yansıtmadığının 2023 yılının Nisan ayında ortaya çıkması üzerine Müvekkilimiz, Denizbank A.Ş. bünyesinde bu olaya ilişkin sorumluluğu bulunanlardan şikayetçi olmuştur.

Son olarak şu hususu da ifade etmek isteriz: Müvekkilimiz Fatih Terim, tüm bu konularla ilgili gerekli açıklamayı zamanı gelince yapacaktır.”

Seçil Erzan hakkında nitelikli dolandırıcılık suçlarından 69 yıldan 226 yıla kadar hapsi isteniyor.

Fatih Terim Denizbank’a tazminat davası açtı ile ilgili etiketler ekonomi Denizbank Fatih Terim Seçil Erzan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.