Fatih Terim'e sürpriz teklif!

Son olarak Panathinaikos'u çalıştıran ve Yunan ekibinden ayrıldığından beri hayatına Bodrum'da devam eden Fatih Terim'e sürpriz bir takımdan teklif geldi. Deneyimli teknik adamın da bu teklife sıcak baktığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fatih Terim'in adı sürpriz bir takımla anılmaya başlandı. Galatasaray ile rekor sayıda kupa kazanan, A Milli Futbol Takımımız'ı Euro 2008'de yarı finale taşıyan deneyimli çalıştırıcı son olarak geçen sezon sürpriz bir şekilde Yunan ekibi Panathinaikos'u çalıştırdı.

Yeşil-beyazlılar ile 26 maça çıkan Terim play-off öncesi takımıyla yollarını ayırmıştı. O tarihten beri Bodrum'da yaşayan ve Bodrumspor maçlarını tribünden takip eden Fatih Terim'in yeniden yeşil sahalara dönmeye hazırlandığı iddia edildi.

Azerbaycan basınında yer alan haberlere göre, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü; 71 yaşındaki çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istiyor. Fatih Terim'in de kardeş ülkeden gelen teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Fatih Terim'e sürpriz teklif! ile ilgili etiketler Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! "Bu bilgileri daha önce de paylaşmıştın"

İnternet tarihinin unutulmazları arasına giren Şerif Issı'nın fenomen videosundaki kadının sesi ChatGPT'ye dinletildi. Sabırsız kadının sorununa yapay zeka da çare bulamadı.