Fatih Terim'in gözdesi olarak 6.5 milyon euroya Galatasaray'a gelmişti! Okan Buruk kapıyı gösterdi, bugün takımdan ayrılıyor

Galatasaray'da Fatih Terim döneminde büyük umutlarla transfer edilen Alexandru Cicaldau bir türlü bekleneni verememişti. Fatih Terim'in gözdesi olan Alexandru Cicaldau kiralık olarak takımdan ayrılıyor.

Fatih Terim'in büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan ve bonservisine 6.5 milyon euro ödenen Alexandru Cicaldau, Okan Buruk'un gözüne bir türlü giremedi. Geçen sezon Konyaspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra Galatasaray'a dönen Alexandru Cicaldau, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

FATİH TERİM'İN PRENSİNİ OKAN BURUK GÖNDERİYOR!

Rumen basınından Fanatik'in haberine göre; Cicaladau, Romanya Süper Ligi ekiplerinden Petrolul Ploieşti ile anlaşmaya vardı. Petrolul Ploieşti'nin teknik direktörlüğünü Mehmet Topal yapıyor.

MAAŞINI GALATASARAY KARŞILAYACAK

Habere göre; Cicaldau, bugün (pazartesi) içinde Romanya'ya gidecek ve Petrolul Ploieşti ile kiralık olarak sözleşme imzalayacak.

Haberde, Cicaldau'nın maaşının tamamını Galatasaray'ın karşılayacağı ve Petrolul Ploieşti'nin Galatasaray'a küçük bir kiralama bedeli ödeyeceği ifade edilirken, Cicaldau'nun Galatasaray'daki maaşının yaklaşık 1 milyon euro olduğu belirtildi.

Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla 32 maçta 1 gol ve 2 asistlik peformans sergiledi. Cicaldau'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Fatih Terim'in gözdesi olarak 6.5 milyon euroya Galatasaray'a gelmişti! Okan Buruk kapıyı gösterdi, bugün takımdan ayrılıyor ile ilgili etiketler Fatih Terim Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.